Jan Jensen JANBYG

Ønsker I at høre mere?

Tlf.: +45 50 82 90 78

CE mærkning af byggematerialer - din sikkerhed

Den Europæiske CE mærkning trådte i kraft på det danske marked for få år siden.

En del byggematerialer rt mærket med det kendte Europæiske CE-mærke, som også findes på en lang række andre produkter.

Mærkningen giver mulighed for at dokumentere materialernes kvalitet og modstandsdygtighed over for ekstreme belastninger. Testene er frivillige.

Den Europæiske CE mærkning trådte i kraft på det danske vinduesmarked i foråret 2010.

Det er fra dette år af at for eksempel: vinduer og døre SKAL være mærket med det kendte Europæiske CE-mærke, som også findes på en lang række andre byggematerialer.

Mærkningen giver mulighed for at dokumentere byggematerialers kvalitet og modstandsdygtighed over for ekstreme belastninger. Testene er frivillige.

Med reglerne er det blevet nemmere for vores kunder at se, hvordan JANBYG Snedker & Tømrer klarer sig i det store udvalg af byggematerialer.

Ved at bruge CE-reglerne rigtigt og vælge for eksempel testede vinduer med tilgængelige resultater, kan du få en god idé om, hvilke belastninger materialerne kan modstå.

Når du vælger for eksempel testede vinduer og døre, får du sikkerhed for, at disse vinduer og døre kan holde til det ekstremt Danske vejr.

Bemærk, at CE-mærket kan være anbragt enten på selve elementet/ materialerne (emballagen) eller på medfølgende dokumenter, og at mærket kan være delt op, så der f.eks. på selve varen findes en kode, der henviser til følgedokumenter eller eventuelt en hjemmeside, hvor resten af oplysningerne findes.

JANBYG Snedker og tømrer er
en del af DANSK GARANTI

Brug for en snedker eller tømrer? Kontakt JANBYG allerede i dag!

Markedskontrol

Jan Jensen JANBYG

Få et uforpligtende tilbud

Tlf.: +45 50 82 90 78

Beskriv din opgave, så ringer jeg dig op!

    Markedskontrol efter byggevaredirektivets artikel 15 og 21 skal sikre, at Det Indre Marked fungerer efter hensigten på byggevareområdet. Derudover har markedskontrolmyndighederne også kontrolopgaver efter de nationale byggeregler.

    Markedskontrollen af CE-mærkningen gennemføres af Erhvervs- og Byggestyrelsen, hvortil også evt. klager skal rettes til.

    Markedskontrolmyndigheden kan gribe ind såfremt byggevaren ikke er forsynet med CE-mærke, hvis mærkningen ikke er foretaget korrekt, hvis overensstemmelseserklæringen ikke foreligger, eller hvis byggevaren ikke opfylder bestemmelserne i DS/EN 14351-1.

    Vi dækker typisk Aars, Hobro eller Støvring, men kommer i hele Nord- og Midtjylland. Har du brug for at få løst en opgave? Du kan udfylde kontaktformularen og blive kontaktet af en af vores eksperter, eller ringe på 50 82 90 78  og få en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for dig.

    Referencer