Jan Jensen JANBYG

Ønsker I at høre mere?

Tlf.: +45 50 82 90 78

Energirenovering

Hvis dit hus er fra 70’erne eller ældre, kan det stort set altid betale sig at energirenovere hele eller dele af dit hus. Rigtig mange huse spilder en masse varme, og med en korrekt og professionel energiforbedring kan det måles direkte på varmeregningen.

Hos JANBYG har vi udført en lang række energirenoveringer- og forbedringer i Aars, Hobro, Støvring og resten af midt- og Nordjylland.

og har derfor også en mange års erfaring. Energiforbedringer er også et område med stor forandring hvor nye og effektive metoder konstant dukker op. Derfor sørger vi også for at følge udviklingen og de nyeste løsninger.

Inden valget falder på en bestemt energiforbedring, kan du blandt andet overveje følgende ting:

Dit hus kan have brug for flere forskellige forbedringer. Her kan du med fordel rangere forbedringerne alt efter hvilke der har størst effekt. Det er især vigtigt hvis du planlægger en stor energirenovering som skal foregå over flere etaper.

Nogle energirenoveringer kan ændre på husets udseende. Det gælder blandt andet ved ydermurs isoleringer, hvor huset skal have ny facade.

Derfor skal du også overveje om du er villig til at ændre på husets udseende.

JANBYG Snedker og tømrer er
en del af DANSK GARANTI

Brug for en snedker eller tømrer? Kontakt JANBYG allerede i dag!

Hvilket budget har du i forbindelse med renoveringen?

Jan Jensen JANBYG

Få et uforpligtende tilbud

Tlf.: +45 50 82 90 78

Beskriv din opgave, så ringer jeg dig op!

  På lang sigt vil du med din energirenovering spare dig for mange penge, men her og nu koster renoveringen dig penge. Her er det vigtigt at beslutte dig for om du kan stille dig tilfreds med at investeringen først tjener sig hjem over en årrække, eller om renoveringen skal være rentabel fra dag 1.

  Der findes mange flere overvejelser som man bør gøre sig, men sammen med JANBYG’s eksperter hjælper vi dig med at afklare de mange spørgsmål.

  Det vigtigste er, at man vælger en kompetent samarbejdspartner, der ved noget om energiforbedring – det gør vi på allerhøjeste niveau hos JANBYG SNEDKER & TØMRER.

  Vi har stor erfaring i energirenovering, og derfor har vi lavet en oversigt, der giver et billede af, hvordan man kan energiforbedre sin bolig og ikke mindst hvad skal man være opmærksom på.

  Der kan være mange penge at spare på selve energirenoveringen gennem skattefradrag og momsbesparelse. Under ‘Hurtige Links’ øverst i menulinjen, kan du læse mere om dine muligheder.

  Hvilket budget har du i forbindelse med renoveringen?

  Vi dækker typisk Aars, Hobro eller Støvring, men kommer i hele Nord- og Midtjylland. Har du brug for at få løst en opgave? Du kan udfylde kontaktformularen og blive kontaktet af en af vores eksperter, eller ringe på 50 82 90 78  og få en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for dig.

  Referencer