Jan Jensen JANBYG

Ønsker I at høre mere?

Tlf.: +45 50 82 90 78

Få gulvisolering for et bedre indeklima og et mindre energiforbrug i din bolig

I mange huse døjer man med kolde gulve om vinteren, fordi kulden trækker op fra under gulvet og gør trægulvet koldt. Det kan man undgå ved at lave isolere sit gulv, så gulvet bliver opvarmet af indevarmen og ikke nedkølet af kulden udefra. 

Når gulvet er isoleret vil du kunne mærke en klar forskel på indeklimaet og du vil samtidig sænke boligens energiforbrug. 

Og faktisk er det ikke kun om vinteren, at du vil få gavn af en efterisolering af gulvet. Hvis isoleringen er lavet korrekt, så vil du også kunne have gavn af det isolerede gulv om sommeren. Isoleringen kan nemlig være med til at holde gulvet køligt i de varme

 

Isolering af gulv over krybekælder

Mange ældre huse har gulve med krybekælder under, og vi ser ofte, at der slet ikke er isolering under gulvet, hvilket kan give betydelige træk- og kuldegener. 

Dette betyder, at man varmer det lille rum i kælderen op uden, at det har nogle fordele for huset. Gulvet vil nemlig altid fremstå meget koldt, når det kun er i krybekælderen man fyrer op for varmen. 

Du kan overveje at få lavet en ekstra isolering under dit trægulv med krybekælder for at sikre bedre varmeforhold for dit gulv, men også for at lave en energiforbedring af dit hus. Husk dog, at du sikre krybekælderen mod fugt, hvis du vælger at efterisolere gulvet over krybekælderen. 

 

Stor energiforbedring ved at isolere gulvet ved krybekælder

Der er stort set altid penge at hente ved at øge isoleringen i gulvet ved en krybekælder. 

Som udgangspunkt, så vil 100 mm ekstra isolering kunne tjene sig hjem på bare to-tre år. Bor du i en meget gammel bolig, så vil 300 mm isolering kunne ses på varmeregningen efter bare få måneder. 

Du skal dog være opmærksom på, at en isolering også betyder, at du forhindrer varmen fra dit hus i at forsvinde ned i krybekælderen. Der er derfor risiko for, at der opstår fugt, og dermed også skimmelsvamp. Øger du isoleringen i krybekælderen, så skal du derfor også følge op med en indsats mod fugt. 

 

Kontakt os

Kontakt os endelig for yderligere oplysninger og rådgivning omkring, hvordan vi bedst sikrer den bedste isolering af dit gulv. Hvis du er i gang med en renovering af din bolig, så er det oplagt at få lavet isolering i gulvene samtidig.

 

HUSK – SKATTEFRADRAG TIL ENERGIFORBEDRINGER!

JANBYG Snedker og tømrer er
en del af DANSK GARANTI

Brug for en snedker eller tømrer? Kontakt JANBYG allerede i dag!

Kontakt JANBYG

Vi dækker typisk Aars, Hobro eller Støvring, men kommer i hele Nord- og Midtjylland. Har du brug for at få løst en opgave? Du kan udfylde kontaktformularen og blive kontaktet af en af vores eksperter, eller ringe på 50 82 90 78  og få en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for dig.

Jan Jensen JANBYG

Få et uforpligtende tilbud

Tlf.: +45 50 82 90 78

Beskriv din opgave, så ringer jeg dig op!

    Referencer