Jan Jensen JANBYG

Ønsker I at høre mere?

Tlf.: +45 50 82 90 78

Garanti på Snedker- & Tømrerarbejde

Vi udfører altid første klasses arbejde med, dette betyder at vi kan tilbyde uforbeholden garanti på vores arbejde.

Vores garanti ER ”DANSK GARANTI”, dette er ikke for at anklage dem der yder en udenlands garanti – men nej vi syntes det er fair at i ved at det arbejde vi udføre er med DANSK GARANTI.

Alle vore underleverandører/ samarbejdspartner vi benytter yder den samme garanti som os – DANSK GARANTI.

I henhold til køberloven ydes der 2 års reklamationsret på det arbejde som vi udfører, hvis andet ikke er aftalt.

Garantien kan være kortere, det vil sige en del materialer er en ”sliddel” og derfor ikke er omfattet af ovenstående reklamations ret.

På en del byggematerialer yder vi en længer garanti end den normale 2 års reklamationsret, dette skal dog være aftalt ved indgåelse af aftale omkring arbejdet.

På en del af vores tagløsninger kan vi yde hel op til 10 års materialer garanti.

På mange vores vindues løsninger yder der mellem 5 og 10 års materiale garanti, dog er vores erfaring at hvis der skulle være materiale fejl fremkommer disse tidlige.

JANBYG Snedker og tømrer er
en del af DANSK GARANTI

Brug for en snedker eller tømrer i Viborg? Læs mere lige her!

Vinduer, døre og tag

Jan Jensen JANBYG

Få et uforpligtende tilbud

Tlf.: +45 50 82 90 78

Beskriv din opgave, så ringer jeg dig op!

  Her ydes der for det meste en 5 års producentgaranti i henhold til vores bestemmeler, dog skal den løbende vedligeholdelse overholdes – læs mere om producentgaranti LINK.

  På en del tagsten og tagplader ydes der en 10 års garanti på selve materialerne, skulle der ske en godkendt reklamation på disse materialer får man dækket / om leveret materialerne eksklusiv arbejdslønnen.

  Køkken, bad og inventar

  Her gælder den normale garanti, dog kan der i visse tilfælde aftales / tilbydes yderlig garanti, dette skal dog aftales ved indgåelse af aftale omkring arbejdet.

   

  For alle materialer / garantier gælder at arbejdet skal udføres af vores kompetent og faglig medarbejder, så kontakt os endelig for yderlig information.