Jan Jensen JANBYG

Ønsker I at høre mere?

Tlf.: +45 50 82 90 78

Glarmester i Aars, Løgstør, Hobro, Støvring og hele Nord- og Midtjylland

Er du på udkig efter nye vinduer, glasvægge til inde eller ude, spejl til badeværelset eller glas/glaspartier efter mål? Så er du kommet til rette sted. Hos JANBYG får du glasløsninger i lige præcis de mål, som du har brug for. Vi udfører alle typer opgaver og totalløsninger i glas til både privat og erhverv i Aars og hele Vesthimmerland, så uanset om du er på udkig efter specialløsninger indenfor glas, ruder, spejle eller rammer, så har vi kompetencerne og erfaringen til at indfri dine ønsker – og til en fair pris.

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Kontakt JANBYG Snedker & Tømrer på tlf. 50 82 90 78 eller på glarmester@janbyg.dk

Hos JANBYG har vi lavet en lang række glasopgaver til kunder i Aars og omegn – stort som småt. Ingen opgaver er for komplicerede og i fællesskab finder vi den ideelle løsning til dit behov. Er du i tvivl om hvilken type glasløsning som bedst muligt indfrier dine ønsker eller har udfordringer med dimensioner og montering, så kontakt JANBYG på tlf. 50 82 90 78 og få hjælp og rådgivning fra en erfaren fagmand.

Vi har altid glas i standardmål på lager, men leverer primært glas og glasløsninger efter kundernes eget mål. Uanset ønsker og behov, så er du garanteret detaljeret rådgivning om både materialer og montering, så du føler dig i trygge hænder både før, under og efter arbejdsprocessen. Vores mål er at sikre dig en flot og langtidsholdbar løsning med en flot finish – præcis som du fortjener.

JANBYG Snedker og tømrer er
en del af DANSK GARANTI

Brug for en snedker eller tømrer? Kontakt JANBYG allerede i dag!

Glarmester til akut service og forsikringsskader

Er uheldet ude og du har fået knust vinduer/vinduespartier ved et uheld eller i forbindelse med indbrud/hærværk eller storm, så rykker JANBYG ud til sikring og reetablering. Ved forsikringsskader laves typisk en midlertidig løsning indtil forsikringssagen er godkendt hos dit forsikringsselskab og herefter rykker vi ud igen og enten monterer en tilsvarende løsning eller optimerer løsningen, så risikoen er mindre for tilsvarende uheld.

Vi sørger naturligvis for at udføre opgaven i den håndværksmæssige kvalitet, som vi selv ville forlange. Du vil således ikke kunne se, at der har været en skade, men vil opleve en løsning som er gennemført og falder i et med det eksisterende byggeri.

Tyverisikring af vinduer og døre

Ønsker I ekstra sikkerhed i hjemmet, så er det både populært og anbefalelsesværdigt at få kigget på nuværende faldgruber som er ved ældre vinduer og døre. Indbrudstyve har nem adgang til boligen ved ”traditionelle” facadeløsninger ved eksempelvis at afmontere lister eller kende vinduernes svagheder. Hos JANBYG kan vi hjælpe med at tyverisikre dine vinduer og døre – foruden at de monteres med (eksempelvis) energioptimerede passiv vinduer.

Vi anbefaler haspesikringer, dækskinner og jernpladeforstærkninger til dine vinduer, som alt sammen er med til at vanskeliggøre – og i mange tilfælde helt forhindre – indbrud. Vinduernes svagheder reduceres og minimerer dermed indbrudstyvens muligheder.

Jan Jensen JANBYG

Få et uforpligtende tilbud

Tlf.: +45 50 82 90 78

Beskriv din opgave, så ringer jeg dig op!

    Referencer