Jan Jensen JANBYG

Ønsker I at høre mere?

Tlf.: +45 50 82 90 78

Glas i bad / bruser

Trænger badeværelset til en kærlig hånd, så findes der en række populære løsninger i glas, som ikke blot er funktionelle i et vådrumsmiljø, men samtidig skaber et stilrent og moderne look. Hos JANBYG Snedker & Tømrer har vi eksempelvis hjulpet en lang række tilfredse kunder i Aars, Vesthimmerland og omegn med nye specialtilpassede spejle, hylder i glas, bruseafskærmninger med selvrensende glas, afskærmningsglas mellem toilet og vask mm. Du har ønskerne og udfordringerne, vi har løsningerne og den nødvendige know-how.

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Kontakt JANBYG Snedker & Tømrer på tlf. 50 82 90 78 eller på glarmester@janbyg.dk

Bruseniche, spejle og afskærmning i glas til badeværelse

Hos JANBYG har vi en lang række faste standardmål på lager til montering af funktionelle glasløsninger på badeværelset, men de fleste af vores opgaver dækker over specialtilpassede opgaver efter egne ønskede mål. Og ønsker du glas efter mål, så opmåler, leverer og monterer vi uden merpris.

Er du i tvivl om hvilken type glas, som vil være ideelt til jeres behov eller hvilke dimensioner som glasset skal skæres efter, så kontakt JANBYG på tlf. 50 82 90 78 og få hjælp og rådgivning fra en erfaren fagmand. Hos os er alle kunder lige vigtige, så uanset om du skal have udskiftet en enkelt glashylde eller have totalrenoveret badeværelset, så står vi klar med en kompetent rådgivning og en gennemført løsning. Vi lever af tilfredse kunder, og stiller os ikke tilfredse med slutresultatet, før du er tilfreds.

JANBYG Snedker og tømrer er
en del af DANSK GARANTI

Brug for en snedker eller tømrer? Kontakt JANBYG allerede i dag!

Løsninger i glas til badeværelset

Med glas kan du skabe din helt egen stil og mulighederne begrænses kun af din egen fantasi. Vi har leveret løsninger i glas i alle tænkelige udformninger og materialer til alle tænkelige behov og ønsker.

 

  • Glas til bruseniche
  • Glas og spejle til vask
  • Afskærmningsglas mellem badelementer
  • Selvrensende glas
  • Materet/mat glas
  • Glas med struktur og farve

Samt en lang række øvrige opgaver i glas til badeværelser som forener funktionalitet, udseende og økonomi. Kontakt JANBYG på tlf. 50 82 90 78 og hør nærmere om dine muligheder for en unik glasløsning til en fair pris.

Jan Jensen JANBYG

Få et uforpligtende tilbud

Tlf.: +45 50 82 90 78

Beskriv din opgave, så ringer jeg dig op!

    Referencer