Jan Jensen JANBYG

Ønsker I at høre mere?

Tlf.: +45 50 82 90 78

Glasværn og glasgelænder

Er du på udkig efter glasværn til terrassen eller altanen? Eller måske et glasgelænder til trappen eller afsatsen i hjemmet? Hos JANBYG udfører vi smarte og robuste glasløsninger som sikkerhedsværn til både inden- og udendørsbrug – og det leveres og monteres i præcis de mål som du måtte ønske. Glasværn og glasgelænder er både en elegant og funktionel løsning, som med hærdet lamineret glas er nær umuligt at slå i stykker og samtidig ikke blokerer for lysindfald som ved øvrige sikkerhedsværn udført i solide materialer.

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Kontakt JANBYG Snedker & Tømrer på tlf. 50 82 90 78 eller på glarmester@janbyg.dk

Glas og Glarmester opgaver i Aars, Løgstør, Hobro, Støvring og hele Nord- og Midtjylland

Glasværn i sikkerhedsglas efter mål

Glasværn og glasgelænder er et populært valg i det moderne og stilrene hjem eller ved udendørs arealer, hvor man ønsker at skabe åbne rum. Vi har en lang række faste standardmål og standardløsninger på lager med et tilsvarende stort udvalg af beslag og håndlister. Vi laver dog primært glasværn efter mål, som tilpasses til det eksisterende miljø. Og vores glasværn efter mål leverer vi uden merpris.

Er du i tvivl om den ideelle glasværnsløsning til jeres behov og hvilke dimensioner som sikrer det bedste resultat, så kontakt JANBYG på tlf. 50 82 90 78 og få hjælp og rådgivning fra en erfaren fagmand. Vi har den know-how og mangeårige erfaring fra glasarbejde, som sikrer et gennemført og funktionelt slutresultat – første gang! Ønskes der beslag eller lister til glasværnet, så sørger vi naturligvis for forboring i glasset og/eller ramme.

JANBYG Snedker og tømrer er
en del af DANSK GARANTI

Brug for en snedker eller tømrer? Kontakt JANBYG allerede i dag!

Glasværn med sikkerhed i højsæde

Opsætning af glasværn og glasgelænder omfatter en række regler og anvisninger fra bygningsreglementet, som kan være svære at forholde sig til som ikke-professionel. Det ”korrekte” valg og anvendelse af glas til værn afhænger blandt andet af højden, hvor glasset skal monteres og anvendes. Med JANBYG på sidelinjen kan du lade regler være regler og være sikker på, at din løsning monteres korrekt og efter lovens forskrifter, så du hverken går på kompromis med reglerne eller sikkerheden.

Vores glasværn anvendes blandt andet ved

  • Altaner og terrasser
  • Trapper og repos
  • Vægge mellem rum eller facade
  • Etageadskillelse

Samt mange andre situationer, hvor der ønskes en robust og smart sikkerhedsløsning. Vores glasværn kan desuden leveres i klar glas, hvor der ønskes lysindfald, eller mat glas, hvor der ønskes afskærmning eller øvrige nuancer som eksempelvis røgfarvet. Du har opgaven og ønskerne, og vi har løsningen.

Jan Jensen JANBYG

Få et uforpligtende tilbud

Tlf.: +45 50 82 90 78

Beskriv din opgave, så ringer jeg dig op!

    Referencer