Jan Jensen JANBYG

Ønsker I at høre mere?

Tlf.: +45 50 82 90 78

Glas efter mål

Er du på udkig efter nyt glas til hjemmet, eksempelvis nyt spejl i badeværelset, glasplade til spisebordet eller nye hylder i glas? Eller er du interesseret i en glasvæg i klassisk New York-stil som rumdeler eller måske glas i taget til ekstra lysindfald? Hos JANBYG Snedker & Tømrer har vi den know-how og faglige ekspertise som sikrer jer den ideelle glasløsning – første gang! En løsning i glas skal være æstetisk og funktionel, men samtidig også opfylde sikkerhedsforskrifterne, så I kan føle jer trygge uden at ”gå på listefødder”. Vi forener en pæn og gennemført løsning med robuste og hærdede materialer.

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Kontakt JANBYG Snedker & Tømrer på tlf. 50 82 90 78 eller på glarmester@janbyg.dk

Vi har en lang række faste standardmål på lager, men indvendigt glasarbejde vil i langt de fleste tilfælde kræve specialtilpassede mål, da løsningen skal tilpasses og matche boligens eksisterende rum. Og vores glas efter mål leverer vi uden merpris.

Er du i tvivl om valg af materialer og dimensioner, så kontakt JANBYG på tlf. 50 82 90 78 og så kommer vi gerne forbi til en uforpligtende snak, hvor vi rådgiver om den bedst mulige løsning til jeres ønsker og behov. Med flere års erfaring indenfor glasarbejde og en lang række unikke glasløsninger, så kan vi hjælpe med rådgivning, opmåling, levering og montering. Og både før, under og efter arbejdsprocessen, så sørger vi for at orientere jer løbende, så I føler jer trygge – både i forhold til samarbejdet og slutresultatet. Hos JANBYG lever vi af tilfredse kunder, og vi går langt for, at I får det resultat som i forventer – og som I fortjener.

JANBYG Snedker og tømrer er
en del af DANSK GARANTI

Brug for en snedker eller tømrer? Kontakt JANBYG allerede i dag!

Indvendigt glasarbejde

Få råd og vejledning fra en erfaren fagmand til din næste opgave i glas, så du får en tilfredsstillende og langtidsholdbar løsning. Vores opgaver i glas spænder vidt og vores mest populære glasløsninger dækker blandt andet over:

  • Indvendige døre
  • Indvendige glaspartier til rumdeling
  • Spejle til at give boligen mere rum / størrelse
  • Spejle og glas i badeværelse
  • Spejle i garderobe, soveværelse mm.
  • Glas i dele af taget
  • Glasvægge
  • Stænkplader til køkkenet

Samt en lang række øvrige opgaver i glas – det er kun din fantasi der sætter grænser. Kontakt JANBYG på tlf. 50 82 90 78 og hør nærmere om dine muligheder for en unik glasløsning til en fair pris.

Jan Jensen JANBYG

Få et uforpligtende tilbud

Tlf.: +45 50 82 90 78

Beskriv din opgave, så ringer jeg dig op!

    Referencer