Jan Jensen JANBYG

Ønsker I at høre mere?

Tlf.: +45 50 82 90 78

Udvendige glas

Siver der koldt luft ind fra vinduerne eller oplever I træk i nogle eller flere af boligens rum, så findes der flere renoveringsmuligheder som kan undersøges inden I får udskiftet samtlige vinduer og døre. Renovering af eksisterende vindues- og dørpartier vil i langt de fleste tilfælde være en billigere løsning end komplet udskiftning. Og med korrekt rådgivning og montering vil renovering kunne sikre en langtidsholdbar løsning samt et sundt og varmt indeklima.

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Kontakt JANBYG Snedker & Tømrer på tlf. 50 82 90 78 eller på glarmester@janbyg.dk

Glas som boligens isoleringskerne

Hos JANBYG Snedker & Tømrer ønsker vi at være dit naturlige valg, når opgaven lyder på glasarbejde til boligen og herunder udskiftning og montering af termoruder, passiv/energi ruder, drivhusglas samt øvrige glasløsninger som sikrer høj energieffektivitet, godt lysindfald og et flot slutresultat.

Vi ved, at glas i vinduer, døre, glaspartier mm. bærer en stor del af facadens samlede udtryk og derfor er det vigtigt, at din nye glasløsning matcher og falder godt i med den øvrige facade, stilart og små detaljer. Vi ønsker at forene energirudernes funktionalitet med et skarpt og gennemført look. Og hos JANBYG Snedker & Tømrer har vi den faglige stolthed og mangeårige know-how med glasinstallation, som sikrer jer det resultat som I ønsker – og fortjener!

JANBYG Snedker og tømrer er
en del af DANSK GARANTI

Brug for en snedker eller tømrer? Kontakt JANBYG allerede i dag!

Derfor skal du vælge energiruder

Energiruder, eller passiv vinduer, holder bedre på varmen end traditionelle termoruder, da de lukker sollys og varme ind i boligen og samtidig sikrer, at varmen ikke slipper ud. Derfor navnet passiv vinduer, da de sikrer en passiv opvarmning af boligen. Energiruder er konstrueret med et hulrum med isolerende argongas og belægning på glasset som sikrer, at varmen i boligen ikke siver ud. Du får altså et lavere varmeforbrug, opretholder et varmt og sundt indeklima – og så gør det ikke noget, at den samlede løsning samtidig komplementerer det eksisterende byggeri med et æstetisk og stilrent look.

Glas og vinduer fra Fremtidens-vinduer.dk

Hos JANBYG Snedker & Tømrer kan vi indgå i arbejdsprocessen fra den indledende rådgivningsfase til den afsluttende finish eller indgå som underleverandør i et allerede eksisterende byggeprojekt, hvor vi kan hjælpe med opmåling, levering samt montering. Nye vinduer og døre er vores specialeområde og driver i den forbindelse virksomheden Fremtidens-vinduer.dk, hvor du får et stort udvalg af både højkvalitets og prisstærke løsninger indenfor vinduer og døre.

Jan Jensen JANBYG

Få et uforpligtende tilbud

Tlf.: +45 50 82 90 78

Beskriv din opgave, så ringer jeg dig op!

    Referencer