Jan Jensen JANBYG

Ønsker I at høre mere?

Tlf.: +45 50 82 90 78

Nye vinduer eller andet glasarbejde i Viborg og omegn

Hos JANBYG Snedker & Tømrer udfører vi alle typer af opgaver og totalløsninger indenfor glas – både i standardmål, men også i specialmål, der passer til dine behov. Er du på udkig efter nye vinduer til din bolig, en moderne glasvæg til inde eller ude, et stort spejl til badeværelset eller andre glas efter specialmål, så tilbyder vi rådgivning, levering og montering til Viborg og omegn samt hele Midtjylland.

Hos JANBYG har vi flere års erfaring med glasarbejde til både privat og erhverv. Vi har derfor både kompetencerne og det professionelle know-how til at levere specialløsninger indenfor glas, ruder, spejle og rammer, der passer præcis ind i din boligs nuværende æstetik.

For mange kan det være svært at overskue, hvilken løsning man skal vælge. Vores professionelle glarmestre rådgiver dig derfor gerne i, hvilke materialer der egner sig bedst til din løsning samt hvilken monteringsløsning, der egner sig bedst til dine behov. Vi holder dig opdateret under hele arbejdsprocessen, så du er med på, hvad der bliver lavet og hvornår. Vi har både glas efter standardmål på lager, men laver også alle typer glas efter specialmål – helt uden merpris.

Kontakt JANBYG Snedker & Tømrer på tlf. 50 82 90 78 for at høre om dine muligheder. Eller udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet af en af vores dygtige eksperter.

JANBYG Snedker og tømrer er
en del af DANSK GARANTI

Brug for en snedker eller tømrer? Kontakt JANBYG!

Glasarbejde i Viborg og omegn samt hele Midtjylland

Skal du have nye vinduer, glasværn til terrassen eller altanen, en glasvæg til badeværelset eller måske et nyt spejl. JANBYG har den professionelle erfaring og kompetencer til at udføre alle typer af opgaver indenfor glas. Vi rådgiver, leverer og monterer alle løsninger og udfører altid arbejdet i en professionel håndværksmæssig kvalitet.

Alle glastyper kan du få hos os på standardmål, men vi leverer naturligvis også alle løsninger på specialmål, der passer til lige præcis dine behov. Du er derfor sikret en glasløsning der passer ind i den eksisterende indretning eller atmosphere af dit hjem. Disse glas opgaver har vi allerede udført for en række tilfredse kunder i Viborg og omegn, samt i hele Midtjylland:

  • Glas på specialmål (spejle til badeværelset, glashylder, glasplader, rumdelere)
  • Glas på badeværelset (bruseafskærminger samt selvrensende- og afskærmningsglas)
  • Udvendige glas (vinduer, døre, glaspartier samt glas til drivhus og udestue)
  • Glasværn- og gelænder (sikkerhedsværn i hærdet glas til altan, terasse, trappe og repos samt glasvægge mellem rum eller facade)

Skal du have været uheldig og fået smadret et vindue eller vinduesparti i forbindelse med indbrud/hærværk, så er der også hjælp at hente fra JANBYG Snedker & Tømrer. Vi rykker ud i Viborg og omegn samt hele Midtjylland til sikring og reetablering, hvor vi typisk starter ud med at lave en midlertidig løsning indtil du får forsikringssagen godkendt hos dit forsikringsselskab. Når sagen er godkendt kommer vi naturligvis ud til dig igen, for at montere en permanent løsning – enten en løsning som er tilsvarende den du havde før eller alternativt en anden optimeret løsning, der bedre sikrer mod lignede episoder fremover. Vi kan også sagtens hjælpe dig med at tyverisikre dine vinduer og døre i form af haspesikringer, dækskinner eller jernpladeforstærkninger. Disse løsninger både vanskeliggør – og helt forhindrer – fremtidige indbrud.

 

Kontakt JANBYG til en uforpligtende snak om dine muligheder på tlf. 50 82 90 78 eller udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet af én af vores dygtige håndværkere.

Vi kommer ud til alle typer glasopgaver i Viborg og omegn, men dækker naturligvis hele Midtjylland.

Jan Jensen JANBYG

Få et uforpligtende tilbud

Tlf.: +45 50 82 90 78

Beskriv din opgave, så ringer jeg dig op!

    Referencer