Jan Jensen JANBYG

Ønsker I at høre mere?

Tlf.: +45 50 82 90 78

Gulvafhøvling i Nord- og Midtjylland

– Komplet gulvafhøvling inkl. efterbehandling

Er gulvet skævt, synligt medtaget efter flere års slid eller har du rykket de gamle gulvtæpper af og ønsker nyt liv i det underliggende trægulv? Afhøvling af gulve udføres med en høvljernmaskine, som grovafhøvler gulvet og dermed er mere dybdegående end traditionel gulvafslibning. Hos JANBYG Tømrer & Snedker hjælper og rådgiver vi dig til den ideelle løsning, så der kun udføres det arbejde som er nødvendigt. Gulvafhøvling er vores groveste form for gulvservice og en løsning man vælger skridtet inden montering af et helt nyt gulv. Er du i tvivl om du skal have foretaget gulvafhøvling eller gulvafslibning, så kontakt en af vores erfarne fagfolk og få hjælp og rådgivning – og et ganske uforpligtende hvis ønsket.

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Kontakt JANBYG Snedker & Tømrer på tlf. 50 82 90 78 eller på gulvservice@janbyg.dk

Afslibning af trægulve

Afhøvling af gulve

Gulvafhøvling er kun beregnet til plankegulve eller massive trægulve med naturlig struktur i gulvbrædderne. Parketgulve, laminatgulve eller øvrige typer hårdtræsgulve kan altså ikke afhøvles, da materialet består af sammenpresset træ og dermed har en anden opbygning og struktur, som i stedet kan renoveres med let gulvafslibning, polering og/eller efterbehandling.

Hos JANBYG Snedker & Tømrer har vores dedikerede håndværkere flere års erfaring med gulvafhøvling og ved lige præcis hvilken type afhøvling som vil passe til dine gulve. Efter endt gulvafhøvling sørger vi selvfølgelig for efterfølgende gulvafslibning, så overfladen bliver pæn og jævn, samt efterbehandling med eksempelvis lak, olie, lud eller en kombination af disse.

Gulvafhøvling er ideelt til de medtagede og beskadigede gulve, men kan også anbefales, hvis det nuværende gulv er behandlet med særligt slidstærk efterbehandling eller har genstridige limrester og spartelmasse fra gamle tæpper, skrue- og sømhuller fra skillevægge eller øvrige synlige genstande.

Ved afhøvling af gulve fjernes typisk 2-4 mm af gulvoverfladen med jernhøvlen, så man på den måde kommer i dybden. Vi afretter naturligvis høvlens dybde til det mest beskadigede område på gulvet, så det færdige resultat viser en jævn og snorlige gulvhøjde i hele rummet.

 

Gulvafhøvling hos JANBYG Snedker og Tømrer:

 • Klargøring af gulvoverflade (fjernelse af søm mm.)
 • Afhøvling med høvljernmaskine
 • Afslibning med grov- og finkornet sandpapir
 • Efterbehandling efter eget ønske
 • Evt. slibning af lister, dørtrin, trappe mm.
 • Udført arbejde efter håndværksmæssige forskrifter
 • Professionelle og uddannede gulvmontører
 • Garanti på udført arbejde
 • Erfaring med alle gulvtyper

Vi forener funktionalitet, udseende og økonomi i en gennemført løsning. Kontakt JANBYG på tlf. 50 82 90 78 og hør nærmere om dine muligheder for gulvafhøvling til en fair pris.

Gulvafhøvling med gulvafslibning og efterbehandling

Efter endt afhøvling af gulvet, skal gulvet slibes ned og dernæst efterbehandles for at sikre et smukt resultat med en modstandsdygtig overflade. Vi tilbyder alle typer for efterbehandling som lak, olie, lud eller en kombination af disse for at opnå et særligt resultat. Læs mere om vores efterbehandling af trægulve efter gulvafhøvling og afslibning her: efterbehandling af gulve.

 

Bestil vores gulvmænd til et uforpligtende tjek

Fra vores værksted i Aars kører JANBYG ud i hele Nord- og Midtjylland. Har du brug for at få løst en opgave? Udfyld kontaktformularen eller ring på tlf. 50 82 90 78 og få en uforpligtende snak med en erfaren fagmand.

Jan Jensen JANBYG

Få et uforpligtende tilbud

Tlf.: +45 50 82 90 78

Beskriv din opgave, så ringer jeg dig op!

  Referencer