Jan Jensen JANBYG

Ønsker I at høre mere?

Tlf.: +45 50 82 90 78

Gulvafslibning i Nord- og Midtjylland

– Komplet gulvafslibning inkl. efterbehandling

Gulvafslibning kan udføres i en række forskellige niveauer og er typisk også den billigste renoveringsform, da det foretrækkes til mindre renoveringsopgaver. Er gulvet solidt og funktionelt, men blevet mat og trist, så kan man hurtigt få genskabt det originale look med en let slibning samt efterbehandling i form af polering. Er gulvet derimod nedslidt med tydelige slag og mærker, så skal gulvet have en fuld gulvafslibning, hvor den eksisterende lak fjernes og efterbehandles med olie, lak, lud eller øvrig behandlingsform. Er gulvet i endnu dårligere forfatning, så vil gulvafhøvling være løsningen. Her fjernes gulvlakken samt det øverste lag i gulvbelægningen, så man får genskabt det originale gulv, som efterfølgende er klar til at få den ønskede behandling.

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Kontakt JANBYG Snedker & Tømrer på tlf. 50 82 90 78 eller på gulvservice@janbyg.dk

gulvservice

Professionel afslibning af gulve

Hos JANBYG Snedker og Tømrer har vi udført gulvafslibning i en lang række private husstande samt virksomheder og boligforeninger i Aars, Viborg, Randers og omegnsbyerne. Vi har den erfaring og know-how som sikrer jer en gennemført og tilfredsstillende løsning – både hvad angår økonomi og det færdige resultat. Vi leverer den rådgivning og gulvservice som passer lige præcis til jeres gulv, så du får en flot ensartet og slidstærk overflade, der holder i mange år fremover. Vi lever af tilfredse kunder og er ikke tilfredse før du er tilfreds.

Afslibning af trægulve

Afslibning af trægulve

Til gulvafslibning anvender vi gulvslibere med både grovkornet og finkornet sandpapir, så gulvet afslutningsvist får den optimale glatte overflade, som er klar til efterbehandling. Til hjørner, lister og under radiatorer anvendes en kantslibemaskine, som sikrer et ensartet og jævnt resultat på alle overflader.

Vores faglige stolthed er din garanti for, at gulvafslibningen lever op til gældende krav og standarder på området – og så behandler vi alle gulve som var det vores egne. Vi går ikke på kompromis med det færdige resultat eller din tilfredshed, for afslibning af gulv og efterbehandling skal holde i mange år frem. Og det står vi gerne til ansvar for.  

Ønsker du samtidig afslibning af dørtrin, trapper eller øvrige træoverflader som eksempelvis vindueskarme, borde mm., så tilbyder vi dette til en favorabel pris i forbindelse med gulvafslibning og gulvafhøvling.

Gulvafslibning med efterbehandling

Efter endt afslibning af gulvet, så skal overfladen efterbehandles for at sikre et smukt resultat, men også for at gøre gulvet modstandsdygtigt overfor snavs og slitage. Vi tilbyder alle typer for efterbehandling som lak, olie, lud eller en kombination af disse for at opnå et særligt resultat. Læs mere om vores efterbehandling af trægulve efter afslibning her: efterbehandling af gulve.

Pris på gulvafslibning

Prisen for afslibning af gulve afhænger af hvor dybdegående afslibningen skal være. Vi inddeler vores gulvafslibninger i følgende kategorier, hvor første mulighed er den billigste:

  1. den lette slibning – gulvet er solidt og fundamentet er stærkt, men overfladen er blevet trist og slidt. Her vil typisk anvendes finkornet sandpapir, hvor der slibes på langs af gulvbrædderne i små bevægelser, så overfladen ikke brydes, men blot udjævnes i et ensartet resultat. Alt afhængig af gulvtypen kan gulvet oppoleres eller efterbehandles.
  2. Den grove slibning – er der tydelige slag, mærker og skader i gulvet, vil gulvafslibningen typisk indledes med grovkornet sandpapir, som anvendes på kryds og tværs af gulvet for at bryde overfladen og nå ned til det rå gulvmateriale. Herefter slibes med finkornet sandpapir, så overfladen bliver jævn og ensartet. Afslutningsvis efterbehandles gulvet med den ønskede behandlingsform.

Er gulvet skævt og mærkbart skadet efter flere års slitage, så anbefaler vi gulvafhøvling.

Har du spørgsmål til gulvafslibning, så kontakt JANBYG Snedker og Tømrer og få en snak med en erfaren gulvmontør. Vi står klar med praktisk hjælp og et uforpligtende tilbud som passer til lige præcis dit behov og budget. Vi foretrækker at komme ud at besigtige opgaven i forbindelse med tilbud på gulvafslibning. På den måde er du garanteret den korrekte løsning – til en pris som du kan regne med under hele forløbet.

 

Bestil vores gulvmænd til et uforpligtende tjek

Fra vores værksted i Aars kører JANBYG ud i hele Nord- og Midtjylland. Har du brug for at få løst en opgave? Udfyld kontaktformularen eller ring på tlf. 50 82 90 78 og få en uforpligtende snak med en erfaren fagmand.

Jan Jensen JANBYG

Få et uforpligtende tilbud

Tlf.: +45 50 82 90 78

Beskriv din opgave, så ringer jeg dig op!

    Referencer