Jan Jensen JANBYG

Ønsker I at høre mere?

Tlf.: +45 50 82 90 78

Nye gulve eller renovering af de gamle? Gulvarbejde i Randers og omegn

JANBYG har stor erfaring inden for gulvarbejde på alle former for gulve. Har du brug for nye gulve eller skal du have renoveret de gamle, kan vi lave både gulvafslibning, gulvafhøvling og lakering. Vi tilbyder ydelser i Randers og omegn samt hele Midtjylland.

Gulvafslibning, afhøvling og lakering

Gulve bliver betrådt hver eneste dag og kræver derfor også løbende vedligeholdelse. Renovering af gulve kan være i form af gulvafhøvling, gulvafslibning og/eller lakering, som kan give dit trægulv et helt nyt liv. Det kan også være at dit gulv er ved at være så gammelt, at du skal have nyt. Fælles for disse opgaver er, at de ofte er større vedligeholdelsesopgaver, der kræver eksperthjælp for at opnå det bedste resultat. Vores dygtige håndværkere er de rette gulvmænd til jobbet, og kan udføre disse opgaver med den rigtige ekspertise og i ordentlige materialer. På den måde ved du, at arbejdet er gjort ordentligt.

Nye gulve

I forbindelse med nyt gulv til dit hjem er det først og fremmest vigtigt at finde ud af, hvilken slags gulv du skal have. Ønsker du klik gulv i massiv eg eller bøg, eller massive gulve som er limet direkte ned på beton med speciallim som udgør dampspærre eller nedlagt på strø/træ opbygning? Eller skal det hellere være et af de nye type gulve med træ “look”, som har et varme- og støddæmpende kork-underlag? Eller er du mere til et massivt sildebensgulv? Vores gulvmænd kan rådgive dig i, hvilken slags gulv du skal vælge til dit hjem.

JANBYG Snedker og tømrer er
en del af DANSK GARANTI

Brug for en snedker eller tømrer? Kontakt JANBYG!

Renovering af gulv

I forbindelse med renovering af dit eksisterende gulv dukker spørgsmål op, såsom om du både skal have afhøvling, afslibning og top med olie eller lak, eller om gulvet bare trænger til at blive frisket op med en slibning og UV speciallak eller ny olie. Løsningerne er individuelle og du opnår bedste resultat ved at rådgive dig hos én af vores eksperter. De har professionel erfaring med, hvad der giver det flotteste og mest velfungerende slutresultat.

JANBYG Snedker & Tømrer har allerede hjulpet flere tilfredse kunder i Randers og omegn med deres gulvarbejde, men rykker også gerne ud til hele Midtjylland.

Kontakt for et uforpligtende tilbud på tlf. 50 82 90 78

Har du brug for at få løst en opgave indenfor gulvservice og gulvarbejde? Vi udfører tømrerarbejde i Randers og omegn, men kommer gerne ud til hele Midtjylland.

Kontakt JANBYG til en uforpligtende snak om dine muligheder på tlf. 50 82 90 78 eller udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet af én af vores dygtige eksperter.

Jan Jensen JANBYG

Få et uforpligtende tilbud

Tlf.: +45 50 82 90 78

Beskriv din opgave, så ringer jeg dig op!

    Referencer