Jan Jensen JANBYG

Ønsker I at høre mere?

Tlf.: +45 50 82 90 78

Gulvarbejde – alt i montering og renovering

– funktionelle gulvløsninger med lang levetid

Trænger hjemmets nedslidte gulve til at blive udskiftet med nye gulve? Eller kan levetiden i det eksisterende gulv forlænges ved at foretage en renovering af gulvet? 

Uanset om du allerede har besluttet dig for at få foretaget en renovering af de gamle gulve eller du ønsker en komplet udskiftning af gulvet til fordel for nye, så står vi parat med både hjælp og rådgivning til den bedste løsning. Vi er en lokal og erfaren håndværksmester med stor erfaring indenfor gulvarbejde, herunder montering af gulve, samt renovering af de gamle. Vi hjælper og rådgiver dig gerne både i forhold til funktionalitet og økonomi, og hjælper dig til at finde frem til den bedste løsning.  

Vi har mange hundrede meter gulv bag os og sørger for, at din nye gulvløsning bliver holdbar, brugbar og skaber harmoni i hjemmets rum. Præcis som det skal være!

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Kontakt JANBYG Snedker & Tømrer på tlf. 50 82 90 78 eller på gulvservice@janbyg.dk

Nye gulve eller gulvrenovering?

Hvilke typer gulvbelægning anbefales til de enkelte rum – køkken, stue, bryggers mm? Hvilke gulvtyper sikrer et flot og samlet udtryk på tværs af rummene? Og hvordan forholder man sig i forhold til isolering af gulvet samt støjsvage akustikgulve? Og kan man klare monteringen eller renoveringen på egen hånd eller kræver det fagfolk at få den rette løsning første gang?

Der er mange ting at tage stilling til inden man kaster sig ud i at rive det nuværende gulv op. Gulve udgør hjemmets totalt dominerende overflade, som foruden massiv slitage også har stor indflydelse for helhedsindtrykket og æstetikken i hjemmet. Et gennemført gulv kan højne niveauet i selv et middelmådigt rum, mens nedslidte og triste gulve kan få moderne køkkener, stuer eller værelser til at fremstå ufuldstændige.

Montering af nyt gulv

Skal man både have foretaget en udskiftning af gulv og isolering i sit hjem, så er det vigtigt, at få en kompetent og erfaren fagmand til at foretaget arbejdet for sig. 

Hos JANBYG Snedker & Tømrer har vi den rette ekspertise og know-how, når det kommer til nye gulve, og vi sikrer at dit nye gulv bliver monteret korrekt første gang. 

Vi har både erfaring med at lægge nye laminatgulve, plankegulve, massive trægulve, sildebensparket samt de populære lamel-/kliktræsgulve. Vores gulvløsninger er nemme at rengøre og vedligeholde, og så er de utroligt slidstærke overfor slitage. Vi sørger altid for, at vores løsninger bliver monteret efter alle håndværksmæssige forskrifter af professionelle og uddannede gulvmontører til et gennemført resultat.

Renovering af gammelt gulv

Vi foretager også gulvservice på dine eksisterende gulvløsninger i dit hjem. Er dine gamle gulve nedslidte, matte eller bare trænger til en kærlig hånd, så står vi klar til at foretage både renoveringer samt efterbehandlinger af dine gulve, således levetiden forlænges. 

Vi foretager både renovering af gulve på badeværelset, i køkkenet samt i husets resterende rum. Det kan både omhandle renovering af et lakeret gulv, et oliebehandlet eller støbte gulve. 

Er fundamentet på dit gamle gulv solidt, så vil du opleve samme resultat ved at få foretaget en gulvafslibning eller -afhøvling af dit gamle gulv, som hvis du får lagt helt nye gulve. Ofte bliver resultat endda pænere, fordi gulvet har haft mange år til at sætte sig i forhold til helt nye gulve.

Bestil vores gulvmænd til et uforpligtende tjek

Hos JANBYG Snedker & Tømrer har vi den know-how og mangeårige erfaring med gulvmontage og gulvrenovering som sikrer jer kompetent rådgivning samt solidt nordjysk håndværk, når opgaven skal udføres.

Du er garanteret en seriøs sparringspartner som formår at forene høj kvalitet, funktionalitet samt faste og fair priser – hver gang! JANBYG Snedker & Tømrer har den know-how og erfaring som sikrer det slutresultat, I både ønsker og fortjener.

Fra vores værksted i Aars kører JANBYG ud i Randers, Viborg samt hele Nord- og Midtjylland. Har du brug for at få løst en opgave? Udfyld kontaktformularen eller ring på tlf. 50 82 90 78 og få en uforpligtende snak med en erfaren fagmand. Du kan også skrive til os på gulvservice@janbyg.dk.

Jan Jensen JANBYG

Få et uforpligtende tilbud

Tlf.: +45 50 82 90 78

Beskriv din opgave, så ringer jeg dig op!

    Referencer