Jan Jensen JANBYG

Ønsker I at høre mere?

Tlf.: +45 50 82 90 78

Nye gulve inklusiv montering i Nord- og Midtjylland

– funktionelle gulvløsninger med lang levetid

Har du ikke mod på et gør-det-selv projekt, når dit nye gulv skal lægges, så monterer og lægger JANBYG gulvet for dig, så alt fra underlag og isolering, overflade og den sidste finish står knivskarpt. Alt afhængig af gulvtype og monteringsoverflade, så kan montering af gulve både ”være lige til” og temmelig komplekst. At lægge gulvplanker trin for trin er den nemme del, mens nivellering, akklimatisering af materialer, fundament og eventuel anvendelse af dampspær typisk vil kræve en erfaren fagmand, som har den ekspertise og know-how der sikrer, at gulvet lægges og monteres korrekt første gang. JANBYG Snedker & Tømrer sørger for, at dit nye gulv monteres efter alle håndværkets forskrifter, så funktionalitet og lang levetid forenes i et gennemført resultat.

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Kontakt JANBYG Snedker & Tømrer på tlf. 50 82 90 78 eller på gulvservice@janbyg.dk

Nye gulve med lang levetid

Et af de vigtigste parametre for et nyt gulv er levetiden. Æstetikken og gulvets samlede udtryk er vigtigt for helhedsindtrykket, men det kan betale sig at undersøge og vælge gulvtype ud fra materialets modstandsdygtighed – og dermed levetid. Hos JANBYG Snedker og Tømrer sørger vi for at rådgive dig om alle facetter i arbejdet med nye gulve, så både æstetik og levetid kombineres i en skarp gulvløsning – både hvad angår pris og det færdige resultat. Som din lokale gulvlægger i Aars, Randers, Viborg og Vesthimmerland, så lægger og monterer vi alle typer gulvbelægninger.

Laminatgulve, plankegulve, massive trægulve, sildebensparket m.m.

Vi har særlig stor erfaring i de populære lamel-/kliktræsgulve, massive trægulve samt de prisstærke laminatgulve. Særligt laminatgulve er en populær løsning, hvis gulvet skal monteres ovenpå et eksisterende betongulv og der skal tages højde for en begrænset byggehøjde. Ligger dit eksisterende gulv ovenpå strøer og du også ønsker dette fundament til dit nye gulv, så anbefaler vi massive trægulve, hvor du får den længst mulige levetid. Prismæssigt er massive trægulve en dyrere løsning nu-og-her, men da de kan behandles op til flere gange med afslibning og efterfølgende overfladebehandling, så vil et massivt trægulv i mange tilfælde være en gulvløsning for livet – både hvad angår levetid og økonomi.

 

Gulvløsninger hos JANBYG Snedker & Tømrer:

  • Modstandsdygtig overfor slitage
  • Ridsefast og velegnet til kæledyr
  • Nemme at rengøre og vedligeholde
  • Bløde, lune og behagelige at gå på
  • Montering efter håndværksmæssige forskrifter
  • Professionelle og uddannede gulvmontører
  • Garanti på udført arbejde
  • Erfaring med alle gulvtyper

 

Vi forener funktionalitet, udseende og økonomi i en gennemført løsning. Kontakt JANBYG på tlf. 50 82 90 78 og hør nærmere om dine muligheder for et nyt gulv til en fair pris.  

 

Bestil vores gulvmænd til et uforpligtende tjek

Fra vores værksted i Aars kører JANBYG ud i hele Nord- og Midtjylland. Har du brug for at få løst en opgave? Udfyld kontaktformularen eller ring på tlf. 50 82 90 78 og få en uforpligtende snak med en erfaren fagmand.

Jan Jensen JANBYG

Få et uforpligtende tilbud

Tlf.: +45 50 82 90 78

Beskriv din opgave, så ringer jeg dig op!

    Referencer