Jan Jensen JANBYG

Ønsker I at høre mere?

Tlf.: +45 50 82 90 78

Komplet gulvservice i Aars og resten af Nordjylland

– Gulvservice af nordjysk kvalitetshåndværk

Hos JANBYG Snedker og Tømrer tilbyder vi traditionel og kvalitetsgodkendt gulvservice med renovering og efterbehandling af gulve. Med flere hundrede meter gulve bag os, så har vi den erfaring og know-how som skal til for at kunne levere en gennemført løsning – både hvad angår økonomi og det færdige resultat. Så er dine gamle gulve matte og nedslidte og trænger til en kærlig hånd, så står vi klar med gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling. Vi forlænger levetiden i dit nuværende gulv og sikrer en flot finish som skaber harmoni på tværs af hjemmets rum.

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Kontakt JANBYG Snedker & Tømrer på tlf. 50 82 90 78 eller på gulvservice@janbyg.dk

Renovering af gulv eller nyt gulv?

Er du i tvivl om det bedst kan betale sig at erstatte det nedslidte gulv med et nyt gulv eller om renovering af gulvet kan genskabe det originale look og modstandsdygtighed? Alt afhængig af gulvtypen, så kan du med fordel undersøge muligheden for renovering, da der naturligt er både tid og penge at spare – uden at gå på kompromis med det færdige resultat sammenlignet med et helt nyt gulv. Man skal ikke lade sig narre af nedslidte og triste planke- og trægulve, da helhedsindtrykket i langt de fleste tilfælde er ”værre” end gulvets generelle modstandsdygtighed og funktionalitet. Er fundamentet samtidig solidt, så vil du opleve samme resultat med gulvafslibning eller gulvafhøvling som tilfældet vil være med et helt nyt gulv.

Vi oplever endda ofte, at resultatet endda bliver bedre og pænere med renovering, da gulvet har fået lov at sætte sig.

Plankegulve og massive trægulve kan klare mange behandlingsgange, da materialet og strukturen i træet/plankerne er gennemgående. Pergogulve og laminatgulve kan også renoveres og overfladebehandles med polering og efterbehandling, men ikke i samme dybdegående omfang som massive trægulve og plankegulve.

Afslibning af trægulve

Pris på gulvservice

Har du spørgsmål eller ønsker et godt råd til din forestående gulvopgave, så kontakt JANBYG Snedker og Tømrer og få en snak med en erfaren gulvmontør. Vi står altid klar med hjælp og et uforpligtende tilbud på lige præcis den type gulvservice som passer til dit behov og budget. Vi foretrækker at komme ud at besigtige opgaven i forbindelse med tilbud. På den måde er du garanteret den korrekte løsning – til en pris som du kan regne med under hele forløbet.

 

Bestil vores gulvmænd til et uforpligtende tjek

Fra vores værksted i Aars kører JANBYG ud i hele Nord- og Midtjylland. Har du brug for at få løst en opgave? Udfyld kontaktformularen eller ring på tlf. 50 82 90 78 og få en uforpligtende snak med en erfaren fagmand.

Jan Jensen JANBYG

Få et uforpligtende tilbud

Tlf.: +45 50 82 90 78

Beskriv din opgave, så ringer jeg dig op!

    Referencer