Jan Jensen JANBYG

Ønsker I at høre mere?

Tlf.: +45 50 82 90 78

JANBYG: Din lokale låsesmed

Vi har specialiseret os som låsesmede og indenfor sikring af bolig gennem uddannelse og erfaring, så vi i dag er eksperter indenfor låseservice.

Vi udfører alle former for låse- og sikringsarbejde i Nord- og Midtjylland, hvad end det handler om vinduer eller døre. Vores opgaver spænder bredt, og vi tilbyder låseservice for både private, erhverv, offentlige bygninger osv.

Gennem kompetent opgaveløsning og fornuftige priser, har vi opbygget en stor kundebase på tværs af Aars, Hobro og Støvring. Dette er også et kvalitetsstempel på vores kvaliteter og service.

Vi vægter kundetilfredshed højt, og dette opnås som låsesmed kun med kvalitetsarbejde og service som opfylder vores kunders ønsker.

Vores låsesmede dækker områderne Aars, Aalborg og Viborg. Her tilbyder vi løsninger indenfor levering og montering af forskellige låse, låsesikring samt salg af nøgler.

Uanset hvad du har brug for, følger der med løsningen også kompetent og seriøs rådgivning. På denne måde sikrer vi, at du har fuld forståelse for løsningen og ønsker at kontakte os igen, hvis behovet opstår.

JANBYG Snedker og tømrer er
en del af DANSK GARANTI

Brug for en snedker eller tømrer? Kontakt JANBYG allerede i dag!

Se hvad vi tilbyder inden for låseservice:

Jan Jensen JANBYG

Få et uforpligtende tilbud

Tlf.: +45 50 82 90 78

Beskriv din opgave, så ringer jeg dig op!

    Vi dækker typisk Aars, Hobro eller Støvring, men kommer i hele Nord- og Midtjylland. Har du brug for at få løst en opgave? Du kan udfylde kontaktformularen og blive kontaktet af en af vores eksperter, eller ringe på 50 82 90 78  og få en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for dig.

    Referencer