Jan Jensen JANBYG

Ønsker I at høre mere?

Tlf.: +45 50 82 90 78

Lamelgulve og klikgulve inklusiv montering

– Flydende trægulv i et væld af træsorter

I modsætning til de fleste typer gulve, så kræver et lamelgulv eller klikgulv hverken skruer, søm eller lim til montering, men kan lægges direkte ovenpå et eksisterende betongulv eller underplader, hvor brædderne trin for trin klikkes sammen. Det er dog vigtigt at undergulvet er plant og har et mellemlag med en støj- og/eller fugtdæmpende membran af eksempelvis filt, pap, kork eller øvrig anvendeligt materiale. På den måde undgår du, at gulvet ikke skaber et hulrum mellem underlaget og selve gulvbelægningen. Hos JANBYG Snedker & Tømrer lægger og monterer vi lamel-/klikgulve efter alle håndværkets forskrifter, så du får et korrekt og gennemført resultat – første gang!

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Kontakt JANBYG Snedker & Tømrer på tlf. 50 82 90 78 eller på gulvservice@janbyg.dk

Flydende kliktræsgulv

Et lamelgulv er opbygget af forskellige lag af træ og på toppen er en kerne af massivt træ, som fås i et væld af træsorter, som eksempelvis fyr, eg, bøg, ask mm. Et lamelgulv er særdeles modstandsdygtigt overfor slagmærker og anvendes af den årsag særligt mange køkkener, hvor der er øget risiko for at gulvet udsættes for slagskader. Lamelgulve kaldes også for et ”flydende” trægulv, da det lægges direkte ovenpå eksisterende beton eller underplader og ikke kræver særligt værktøj til monteringsarbejdet.

Et lameltrægulv leveres altid komplet færdigbehandlet fra fabrikken i eksempelvis olie, lak, sæbe mm. og er straks klar til montering og brug. Gulvet kan altså lægges og anvendes samme dag. Gulvene kan samtidig leveres i den type dimensioner og udseende som matcher dine behov, så det skaber det helt rigtige helhedsindtryk og matcher hjemmets øvrige miljø. Hos JANBYG har vi lagt og monteret flere hundrede meter lamel-/klikgulv som både brede gulvbrædder, parketgulv, laminatgulv mm.

Vores erfarne håndværkere har den ekspertise og know-how som sikrer et knivskarpt resultat både hvad angår udseende, funktionalitet og ikke mindst økonomi.

Lamelgulve og klikgulve 2

Montering af lamel-/klikgulv

Et lamelgulv lægges i et simpelt kliksystem, hvor der er fer og not på bræddernes fire sider og man dermed undgår brugen af eksempelvis skruer, søm eller lim. Hos JANBYG tilbyder vi lamelgulve i lamelplank, lamelparket og lamelskibsplank, som har den fordel, at de ikke ”arbejder” som traditionelle massive trægulve, hvor temperatur og indeklima kan påvirke fugernes bredde mellem gulvbrædderne.

 

Bestil vores gulvmænd til et uforpligtende tjek

Fra vores værksted i Aars kører JANBYG ud i hele Nord- og Midtjylland. Har du brug for at få løst en opgave? Udfyld kontaktformularen eller ring på tlf. 50 82 90 78 og få en uforpligtende snak med en erfaren fagmand.

Jan Jensen JANBYG

Få et uforpligtende tilbud

Tlf.: +45 50 82 90 78

Beskriv din opgave, så ringer jeg dig op!

    Referencer