Jan Jensen JANBYG

Ønsker I at høre mere?

Tlf.: +45 50 82 90 78

Laminatgulv inklusiv montering

– Slidstærk og naturtro gulvløsning

Laminatgulve er i stigende grad blevet en populær gulvløsning i danske hjem, da gulvet er særligt slidstærkt og ikke mindst er prisstærkt sammenlignet med eksempelvis plankegulve eller massive trægulve. Trods den lave pris, så fremstår laminatgulve ekstremt naturtro og har en flot overfladebelægning med stor lysægthed. Hos JANBYG Snedker & Tømrer anbefaler vi laminatgulve til hjem med børn og kæledyr, hvor det er svært at undgå dagligdagens slid og snavs. Laminatgulve er vedligeholdelsesfrie, så du slipper dermed for afslibning og lakering. Ønsker du et slidstærkt laminatgulv i klinke- eller trælook, så hjælper vores erfarne dig med den ideelle løsning, som matcher både behov og økonomi.

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Kontakt JANBYG Snedker & Tømrer på tlf. 50 82 90 78 eller på gulvservice@janbyg.dk

LVT Vinylgulv

Laminatgulv til ethvert behov

Et gulv i laminat består af sammenpressede træfibre i flere lag, som har et imprægneret mønsterpapir med en vedligeholdelsesfri og slidstærk overflade. Det er mønsterpapiret som giver rigtig mange æstetiske muligheder og dermed gør laminatgulvet anvendeligt i flere af hjemmets rum – og vel at mærke uden af gå på kompromis med funktionaliteten. Skal du finde det perfekte udseende til dit laminatgulv, så kontakt JANBYG og få hjælp og rådgivning. Vi har flere hundrede meter gulve bag os og ved, at en gulvløsning skal være i orden – første gang! Vi lever af tilfredse kunder og rådgiver og monterer dit næste gulv som var det vores eget.

Laminatgulv som træ eller klinker

Laminatgulve kan udføres i alle typer træsorter, så uanset om du ønsker et eg- eller askelook eller noget helt tredje, så kan du få et naturtro og slidstærkt gulv – men blot til 1/10 af prisen sammenlignet med et ægte trægulv.

Et andet populært valg til laminatgulve er klinker, som fremstår fuldstændig som et ægte klinkegulv, men overfladen er blot mere behagelig at gå og stå på. Og lægger du laminatklinker på et gulv uden gulvvarme, så vil gulvet ikke være ligeså koldt som et ægte klinkegulv. Et ægte klinkegulv vil under alle omstændigheder være mere slidstærkt end et laminatklinkegulv, men vil derimod skulle vedligeholdes med eksempelvis oppolering eller øvrig behandlingsform, når overfladen bliver mat og nedslidt.

Hos JANBYG Snedker & Tømrer monterer vi laminatgulve i alle mønstre og farver, så du kan skabe lige præcis det helhedsindtryk, som matcher den resterende del af boligen. Vi har den rette know-how og erfaring, som sikrer at du kommer i mål med den helt perfekte gulvløsning.

 

Bestil vores gulvmænd til et uforpligtende tjek

Fra vores værksted i Aars kører JANBYG ud i hele Nord- og Midtjylland. Har du brug for at få løst en opgave? Udfyld kontaktformularen eller ring på tlf. 50 82 90 78 og få en uforpligtende snak med en erfaren fagmand.

Jan Jensen JANBYG

Få et uforpligtende tilbud

Tlf.: +45 50 82 90 78

Beskriv din opgave, så ringer jeg dig op!

    Referencer