Jan Jensen JANBYG

Ønsker I at høre mere?

Tlf.: +45 50 82 90 78

Professionelt malerarbejde

For at sikre, at dit gulv får en lang levetid, er det vigtigt med løbende vedligeholdelse.

Vores erfarne håndværkere har stor erfaring inden for gulvarbejde på alle former for gulve. Vi tilbyder vores service i Nord- og Midtjylland, og sørger for at løse din opgave hurtigt og effektivt.

I forbindelse med gulv i hjemmet, findes der et væld af forskellige opgaver. Det kan være nye gulve som skal lægge oven på eks. betongulv eller som strøgulve på træunderlag. Derudover også renovering af gulve, som indebærer afhøvling og lakering af gulv.

Med de rette kompetencer kan afhøvling og/eller lakering, give dit gulv et helt nyt liv. Det er dog vigtigt at disse udføres med den rigtige ekspertise og ordentlige materialer.

Disse former for vedligeholdelse er ofte større opgaver, som kræver eksperthjælp for at opnå det bedste resultat. JANBYG står med rådgivning og kvalitetshåndværk, når du beslutter dig for at lægge nyt gulv, eller renovere det eksisterende.

Her på siden kan også trykke dig videre og læse mere om hvad vi tilbyder indenfor gulvservice og gulvarbejde. Her kan du blive klogere på nogle af de ydelser som er interessante for dig.

JANBYG Snedker og tømrer er
an del af DANSK GARANTI

Brug for en snedker eller tømrer? Kontakt JANBYG allerede i dag!

Lad os sætte kulør på hverdagen!

Jan Jensen JANBYG

Få et uforpligtende tilbud

Tlf.: +45 50 82 90 78

Beskriv din opgave, så ringer jeg dig op!

    Vi dækker typisk Aars, Hobro eller Støvring, men kommer i hele Nord- og Midtjylland. Har du brug for at få løst en opgave? Du kan udfylde kontaktformularen og blive kontaktet af en af vores eksperter, eller ringe på 50 82 90 78  og få en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for dig.

    Referencer