Jan Jensen JANBYG

Ønsker I at høre mere?

Tlf.: +45 50 82 90 78

Massivt trægulv inklusiv montering

– Stærkt naturmateriale med lang levetid

Massive trægulve er kendetegnet ved sin lange levetid og at materialet er naturligt fra inderst til yderst. Et massivt trægulv af eksempelvis stavparket, skibsplank eller sildeben kan slibes gentagende gange, så gulvet altid står knivskarpt og efterlader et gennemført helhedsindtryk. Hos JANBYG Snedker & Tømrer har vi stor forkærlighed for massive trægulve i alle varianter og med flere hundrede meter gulv bag os, så ved vi, hvordan gulvets autenticitet i form af knaster og træets årer er med til at give særpræg og liv til rummet. Ønsker du hjælp eller rådgivning til at vælge dit næste gulv, så kontakt JANBYG og kom godt på vej med en lokal og erfaren håndværksmester.

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Kontakt JANBYG Snedker & Tømrer på tlf. 50 82 90 78 eller på gulvservice@janbyg.dk

RENOVERING af ældre gulve

Massive trægulve med særpræg

Et massivt trægulv har ry for at være ”dyrt” sammenlignet med traditionelle laminat-, linoleums- eller pergogulve. Men ønsker man ikke at udskifte sit gulv med jævne mellemrum, så vil et massivt trægulv suverænt være den billigste løsning på den lange bane. Gulvet fremstår alene ikke naturligt, flot og autentisk, men kan også renoveres i form af afslibning og efterbehandling op til flere gange. På den måde er du garanteret en langtidsholdbar og stærk løsning, som med den rette vedligeholdelse kan give dig et gulv for livet.

Prismæssigt findes massive trægulve også i et væld af varianter, hvor det er træsorten samt dimensionerne på brædderne/plankerne, som i sidste ende afgør indkøbsprisen. Massive træplanker er minimum 12cm brede og 15-30mm høje, mens parketgulve udgøres af mindre stave af træ som samles i ét bræt. De populære sildebensgulve er eksempelvis stavparket som lægges i ønskede mønstre.

Montering af massive trægulve

Sammenlignet med laminatgulve og lamel-/kliktræsgulve, så er massive trægulve en mere kompleks gulvtype at montere. Hos JANBYG Snedker & Tømrer monterer vi massive trægulve efter alle håndværkets forskrifter, så der tages højde for underlag, isolering, anvendelse af dampspær – og selvfølgelig at trægulvet står snorlige og knivskarpt. Vi har den erfaring og know-how der sikrer, at gulvet lægges og monteres korrekt første gang. Vi er din garanti for at funktionalitet og lang levetid forenes i et gennemført resultat.

Massive trægulve kan lægges både på strøer eller beton og vi gør opmærksom på, at trægulvets levende materiale kan reagere på luftfugtighed og dermed enten udvide sig eller trække sig sammen. Så alt afhængig af årstiden eller husets indeklima, kan der forekomme en mindre forskel på størrelsen mellem plankernes eller bræddernes fuger. Skulle der mod forventning opstå fejl eller andre uhensigtsmæssigheder efter monteringen, så er du sikret ved vores garantiordning og vi rykker dermed hurtigt ud og besigtiger og udbedrer eventuelle fejl.

Har du mod på et gør-det-selv projekt, så står vi også gerne klar med råd og vejledning eller eventuel montering af den sidste finish. Ved massive trægulve anbefaler vi dog at rådføre dig med en erfaren håndværker, da det ofte er for sent at rette op på skader, når de er sket.

Sæt dit eget præg på dit massive trægulv

Et gulv i massivt træ leveres ofte ubehandlet og du kan dermed sætte dig helt eget præg på overfladen. Læs mere om vores lak-, olie-, og ludbehandlinger eller en kombination af disse under vores behandlingsformer.

 

Bestil vores gulvmænd til et uforpligtende tjek

Fra vores værksted i Aars kører JANBYG ud i hele Nord- og Midtjylland. Har du brug for at få løst en opgave? Udfyld kontaktformularen eller ring på tlf. 50 82 90 78 og få en uforpligtende snak med en erfaren fagmand.

Jan Jensen JANBYG

Få et uforpligtende tilbud

Tlf.: +45 50 82 90 78

Beskriv din opgave, så ringer jeg dig op!

    Referencer