Jan Jensen JANBYG

Få et uforpligtende tilbud

Tlf.: +45 50 82 90 78

Montering af nye vinduer og døre til en god pris

Er husets vinduer og døre ved at være nedslidte og utætte? Eller har du en mistanke om, at husstandens høje varmeforbrug kan skyldes ældre og utidssvarende vinduesløsninger?
Hos JANBYG Snedker & Tømrer leverer og monterer vi nye vinduer og døre i Aars og omegn.

Ældre vinduer og døre er ofte synderen, når varmeforbruget er løbet løbsk, men lad os hjælpe dig med at få et varmt og sikkert hjem – uden at skulle skrue op for radiatoren.

Vinduer og døre

Kan det betale sig at købe nye vinduer til huset?

Først og fremmest skal husets eksisterende vinduer og døre tjekkes for punkterede eller uisolerede glaspartier, mørnede lister, utætte fuger, utætte karme m.m. På den måde bliver I sikre på, at det kan betale sig at udskifte de gamle vinduespartier med nye energioptimerede og indbrudssikre CE-mærkede vinduer og døre.

Det kan også være, at I slet ikke behøver nye døre og vinduer, hvis det viser sig, at de eksisterende kan renoveres til et godt og fremtidssikret resultat. 

Vi rådgiver dig gerne omkring, hvad der giver mest mening for dig i forhold til at købe nye vinduer med montering, eller om det bedre kan betale sig at renovere de gamle.

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på nye vinduer inkl. montering?

Kontakt JANBYG Snedker & Tømrer på tlf. 50 82 90 78 eller på info@janbyg.dk.

JANBYG Snedker og tømrer er
en del af DANSK GARANTI

Brug for en snedker eller tømrer? Kontakt JANBYG allerede i dag!

Vinduer og døre efter mål

Hos JANBYG Snedker & Tømrer kan vi indgå i arbejdsprocessen fra den indledende rådgivningsfase til projektet afsluttes. Vi kan også indgå som underleverandør i et allerede eksisterende byggeprojekt, hvor vi kan hjælpe med opmåling, levering samt montering. 

Nye vinduer og døre er vores specialområde, og vi driver i den forbindelse virksomheden Fremtidens Vinduer, hvor du får et stort udvalg af både højkvalitets og prisstærke døre og vinduer efter mål.

 

Energivenlige døre og vinduer til det danske klima

Vi ved, at en udskiftning af dine vinduer og døre i huse er en stor beslutning for alle husejere. Nye døre og vinduer skal gerne holde i mange år, og samtidig løfte facadens udseende. Det er specielt fordelagtigt at fx nye vinduer i et gammelt hus nedsætter husstandens varmeforbrug samt CO2-udledning. 

Vores populære trelags Super A energiglas eller passiv vinduer er en løsning, som mange af vores kunder foretrækker, idet løsningen er ideel til det danske klima.

Den optimale isoleringsevne i denne type vinduer sikrer en høj funktionalitet i både sommer- og vintermånederne, og er samtidig velventileret med løbende udskiftning af frisk luft til indeklimaet.

 

Vi har stor erfaring med energirenovering af vinduer og døre

Uanset om I skal have vinduer og døre på standardmål eller om I vælger at købe jeres nye vinduer og døre efter specialmål, så har vi den rette know-how, som sikrer jer en kvalitetsløsning til en fair pris. Vi sørger samtidig for at udarbejde en fordelagtig indkøbsaftale i samarbejde med jer. 

Ved montering af vinduer og døre, så sørger vi selvfølgelig også for at arbejdet bliver udført efter alle håndværksmæssige forskrifter. Det er I vores øjne lige så vigtigt, som at udvælge de rigtige energivenlige materialer. 

Ísætningen af vinduerne og dørene bliver derfor udført korrekt med den rette energieffektive efterisolering og fugning.

Udvalg af vinduer og døre fra JANBYG

Alle vores vinduer og døre kan leveres efter tilpasset mål og i de materialer som passer til dig og dit hjem. Er du i tvivl om hvilken løsning som passer bedst til dit behov – både økonomisk og æstetisk – så kontakt JANBYG Snedker & Tømrer på tlf. 50 82 90 78 og få hjælp og rådgivning fra en erfaren håndværker.

Vi har flere forskellige billige vinduer og døre at vælge imellem:

 • Trævinduer / -døre
 • Træ/alu vinduer / døre
 • Mahognivinduer / -døre
 • Plastvinduer / -døre
 • Koblede vinduer
 • Forsatsvinduer

– valget er dit. Se vores udvalg af forskellige løsninger her.

 

Håndværkerfradrag og energitilskud til vinduer og døre

Omkostningerne til nye vinduer og døre vil i langt de fleste tilfælde kunne dækkes delvist af de energitilskud du får ved at vælge nyere energivenlige løsninger, samt af dit håndværkerfradrag.

Kontakt os på tlf. 50 82 90 78, og hør mere om, hvordan du er stillet i forhold til at gøre krav på tilskud og fradrag i forbindelse med udskiftning af dine døre og vinduer.

 

Nye vinduer og døre sikrer ligeledes mod indbrud

I forbindelse med udskiftning af dine døre og vinduer, så får du ikke bare løftet facadens udseende og reduceret varmeforbruget, du får også en ekstra sikkerhedsgardering mod indbrud.

Ældre og utidssvarende vinduesløsninger er en drøm for enhver indbrudstyv, idet de sjældent er konstrueret eller monteret med forebyggende indsatser mod indbrud.

Hos JANBYG har vi den erfaring og mangeårige know-how, som gør, at dine vindues- og dørpartier bliver ekstremt vanskelige at bryde op. Vi sørger nemlig altid for, at der i dine nye vinduer og døre er:

 • Ekstra forstærkning ved slutblik og dørlåse
 • Skruer gennem låseblik og ud i murværk
 • Optimal og ensartet afstand mellem karm og opluk. 
Jan Jensen JANBYG

Få et uforpligtende tilbud

Tlf.: +45 50 82 90 78

Beskriv din opgave, så ringer jeg dig op!

  Referencer