Jan Jensen JANBYG

Få et uforpligtende tilbud

Tlf.: +45 50 82 90 78

Snedkerfirma i Aars og omegn

Hos JANBYG Tømrer & Snedker leverer vi solidt snedkerarbejde og håndværk med sans for detaljen. Vores snedkerfirma består af fagstolte håndværkere. Vi værner om traditionerne i det gode håndværk og kombinerer dette med moderne og funktionelle løsninger. Med vores arbejde vil du opnå resultater, som du vil få stor glæde af nu og i fremtiden.

Vi arbejder typisk i Aars, Hobro eller Støvring, men vi kommer gerne ud til alle dele af både Nordjylland og Midtjylland, så du kan opleve vores snedkerhåndværk, uanset hvor du befinder dig. 

Med vores mange års erfaring som bygningssnedkere er du garanteret løsninger af den højeste kvalitet, hvor der er kælet for alle finesserne. Vi leverer og udfører inventar i træ som f.eks. døre, vinduer og køkkener, der er skræddersyet efter dine ønsker og funktionelle behov. Hos os finder du de bedste løsninger, for med vores faglige ekspertise, kan vi garantere, at alle dine ønsker bliver opfyldt. 

Erfaren bygningssnedker med sans for detaljen

Som professionelt snedkerfirma sørger vi for, at dine drømme bliver til virkelighed. Vi leverer løsninger, der involverer alt fra renovering og udskiftning af materialer til store ombygninger eller nybyggeri. Du får solid rådgivning, når du har med os at gøre, for vi har styr på alle aspekter af dit projekt, uanset opgavens størrelse eller omfang. Vi har den faglige indsigt og et lokalt netværk af samarbejdspartnere, hvilket betyder, at vi kan løse alle tænkelige opgaver for dig eller din virksomhed.

Du kommer med idéerne, som vi hjælper dig med at føre ud i livet. Vi arbejder med stor kreativitet og præcision, for på den måde at gøre dine drømme til virkelighed. 

Hos os vægter vi kommunikation og et godt samarbejde højt. Derfor gør vi meget ud af at imødekomme alle dine ønsker, så vi opfylder både dine drømme og funktionelle behov. På den måde opnår du det bedste resultat, der er skræddersyet efter alle dine ønsker.    

Vi bygger dine ønsker i træ

Snedkerfaget er et traditionsrigt håndværksfag, der bygger på godt og solidt håndarbejde. Langt hen ad vejen udfører en snedker det samme arbejde som en tømrer. Den største forskel er, at vi som snedkerservice udfører specialopgaver, hvor der bliver kælet for de små detaljer. 

Her arbejder vi især med døre og vinduer samt køkkener og gulve, for at levere individuelle løsninger til dig, lige som du ønsker dem. Det er et arbejde, som kræver en del finesse og præcision, som vi udfører med stor erfaring. 

Hos JANBYG har vi kombineret de fagstolte traditioner fra både snedker- og tømrerfaget. Derfor kan vi tilbyde dig solide løsninger og godt håndværk, hvor der tænkt på selv de mindste detaljer, uanset størrelsen på dit projekt. 

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for dig, er du mere end velkommen til at kontakte os. 

Jan Jensen JANBYG

Få et uforpligtende tilbud

Tlf.: +45 50 82 90 78

    Referencer