Jan Jensen JANBYG

Ønsker I at høre mere?

Tlf.: +45 50 82 90 78

Spar momsen ved energirenovering

JANBYGs kompetente håndværkere tilbyder løsninger inden for de fleste vedligeholdelseopgaver. Vores mangeårige arbejde betyder også, at vi har mange loyale kunder i og omkring Nord- og Midtjylland.

En bolig er for de fleste en stor og langsigtet investering. Det betyder også løbende vedligeholdelse af alt lige fra tag, mure, tagrender, vinduer, døre osv.

Der findes småopgaver som nemt kan ordnes selv. Men til tider følger også større projekter, hvor det er nødvendigt at hyre en håndværker.

For at få den optimale glæde ud af boligen samt beholde og øge værdien af huset, skal der en vis vedligeholdelse til.

Vi har stor erfaring i løbende vedligehold af din bolig. Hvis du eksempelvis har en nyere bil – ja så kan værkstedet kræve at den efterses minimum gang om året. Og mange af principperne gælder også for dit hus.

Vi anbefaler derfor at man løbende får en fagmand til at se på ens bolig. Her står vi klar til at hjælpe, og her på siden har vi listet nogle af de ting der skal vedligeholdes.

JANBYG Snedker og tømrer er
en del af DANSK GARANTI

Brug for en snedker eller tømrer? Kontakt JANBYG allerede i dag!

Vi kan bl.a. hjælpe med:

Jan Jensen JANBYG

Få et uforpligtende tilbud

Tlf.: +45 50 82 90 78

Beskriv din opgave, så ringer jeg dig op!

    Vi dækker typisk Aars, Hobro eller Støvring, men kommer i hele Nord- og Midtjylland. Har du brug for at få løst en opgave? Du kan udfylde kontaktformularen og blive kontaktet af en af vores eksperter, eller ringe på 50 82 90 78  og få en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for dig.