Jan Jensen JANBYG

Få et uforpligtende tilbud

Tlf.: +45 50 82 90 78

Udskiftning og renovering af tag

Er taget ved at have mange år på bagen? Så kan det være nødvendigt med enten en udskiftning eller renovering, for eksempelvis at undgå fugtskader.

Et utæt tag kan betyde store skader på blandt andet spær og husmuren, og derfor anbefaler vi at du tager kontakt til en fagspecialist hvis du blot har mistanke om utætheder.

 

Renovering af tag i Aars, Hobro og Randers

Lad JANBYG Snedker & Tømrer stå for den næste renovering af dit tag. Et nyt tag kan give dit hus et nyt liv og vi står klar med mange års erfaring til at hjælpe dig.

Hos JANBYG udfører vi alt indenfor tagarbejde i Nord- og Midtjylland og omegn, og kommer gerne og kigger på dit tag. Vores arbejde indeholder både kompetent rådgivning, effektivitet og grundighed, til priser der er til at betale.

I stedet for at skifte hele taget, kan en tagrenovering i visse tilfælde være nok. En korrekt udført tagrenovering kan forlænge dit tags levetid i op til 20 år, og vil også være billigere end en komplet udskiftning.

Inden en eventuel tagrenovering udfører vores professionelle håndværkere en gennemgang af dit tag, og giver dig et overblik over de forbedringer som bør udføres.

Der er mange muligheder når man vil lægge nyt tag. Du skal blandt andet tage stilling til hvilken stil du ønsker, og i hvilke materialer. Janbyg står klar med professionel rådgivning, og sammen finder vi den bedste løsning til dig. Efterfølgende sørger vi for udskiftningen af dit tag, og sikrer at du står tilbage med et nyt tag der holder i mange år frem.

JANBYG Snedker og tømrer er
en del af DANSK GARANTI

Brug for en snedker eller tømrer? Kontakt JANBYG allerede i dag!

Nyt tag eller tagrenovering?

Jan Jensen JANBYG

Få et uforpligtende tilbud

Tlf.: +45 50 82 90 78

Beskriv din opgave, så ringer jeg dig op!

    Vi dækker typisk Aars, Hobro eller Støvring, men kommer i hele Nord- og Midtjylland. Har du brug for at få løst en opgave? Du kan udfylde kontaktformularen og blive kontaktet af en af vores eksperter, eller ringe på 50 82 90 78  og få en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for dig.

    Referencer