Jan Jensen JANBYG

Ønsker I at høre mere?

Tlf.: +45 50 82 90 78

Tømrer i Randers og omegn

Tømrer i Randers og omegn

Leder du efter en dedikeret og erfaren håndværker til dit næste bygge- eller renoveringsprojekt i Randers eller omegn? Eller måske trænger dit hus bare til en kærlig hånd? 

Hos JANBYG Snedker & Tømrer giver vi dig både rådgivning, levering og montering af alt lige fra de mindre renoveringsopgaver til de større byggeprojekter. Vi tilbyder tømrer- og snedkerydelser til både private husstande, virksomheder samt bolig- og ejerforeninger i Randers og omegn. 

Indgår du i et samarbejde med os får du en seriøs samarbejdspartner, der altid sørger for at kvalitet og funktionalitet er i højsædet, og så garanterer vi en fast og fair pris hver eneste gang. JANBYG Snedker & Tømrer har stor erfaring indenfor bygge- og renoveringsbranchen, hvilket sikrer, at du får lige præcis det resultat, som du ønsker.

 

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud til dit næste byggeprojekt i Randers eller omegn?

Kontakt JANBYG Snedker & Tømrer på tlf. 50 82 90 78 eller på info@janbyg.dk

JANBYG Snedker og tømrer er
en del af DANSK GARANTI

Brug for en snedker eller tømrer? Kontakt JANBYG!

Billig tømrer i Randers

Som lokal tømrer i Randers er det vigtigt for os med tillid, gode relationer og håndværk i topkvalitet – dét giver tilfredse kunder. Hos JANBYG er vores kunder i fokus – det er vigtigt for os, at det arbejde vi udfører bliver gjort efter kundens ønske, for vi er ikke tilfredse før vores kunder er tilfredse. 

Det betyder, at uanset hvilke ønsker eller udfordringer vi får, så løser vi altid opgaven i en kvalitet, som vi selv ville forlange, og vi går aldrig på kompromis med hverken rådgivning omkring alle faser i byggeprocessen eller aftalt pris. Og det er uanset om opgaven er at få skiftet låsen, få renoveret gulve, at få udskiftet døre eller vinduer, eller om der skal laves en tilbygning. 

Vores faglige ekspertise, som bunder i solidt nordjysk håndværk, sikrer at du får en samarbejdspartner, som er dygtig og faglig kompetent til at udføre din byggeopgave både før, under og efter. 

Renovering

Vi tilbyder uforpligtende rådgivning til dit næste byggeprojekt i Randers eller omegn

Før påbegyndelsen af ethvert byggeprojekt kræves det professionel rådgivning, så du kommer godt fra start med byggeprocessen. Vi står klar med hjælp og rådgivning, så du bliver klædt på til at kaste dig ud i dit næste projekt. Og vi hjælper dig med, hvilken løsning du skal vælge i forhold til dine ønsker og budget, om dit byggeprojekt kræver nye materialer eller om det eksisterende kan renoveres, og om hele eller dele af lønomkostningerne kan blive dækket via håndværkerfradrag og/eller energitilskud. 

Der er mange spørgsmål, når man skal bygge eller renovere, og selv mindre renoveringsopgaver kræver god rådgivning. Det er en mærkesag for os, at kommunikationen er i orden, så kunden både rådgives og orienteres om byggeprocessens forskellige faser. På den måde kommer slutresultatet til at fungere på både den korte og lange bane, og dét betyder i sidste ende, at du får et gennemført resultat, som er i harmoni med det resterende byggeri – og du undgår derfor uholdbare “lappeløsninger”. 

Kontakt JANBYG Snedker & Tømrer på tlf. 50 82 90 78 eller på info@janbyg.dk til en uforpligtende snak om dit næste bygge- eller renoveringsprojekt. Vi dækker Randers og omegn, men kommer gerne ud til hele Nord- og Midtjylland. 

Renoveringfør
renoveringefter

Typer af snedker- og tømreropgaver vi tilbyder i Randers og omegn

JANBYG Snedker & Tømrer udfører både renoveringsopgaver, totalløsninger, glarmester opgaver samt projektering af ny- og tilbygning i samarbejde med lokale underleverandører i Randers og omegn. 

Trænger du til et nyt tag eller tagrenovering, skal du have nye gulve,  eller skal huset energirenoveres med nye døre og vinduer, så giver vi god rådgivning, der giver dig ro og tryghed samt leverer holdbare løsninger, der realiserer dine drømme.

Jan Jensen JANBYG

Få et uforpligtende tilbud

Tlf.: +45 50 82 90 78

Beskriv din opgave, så ringer jeg dig op!

    Referencer