Jan Jensen JANBYG

Ønsker I at høre mere?

Tlf.: +45 50 82 90 78

Tømrer og snedker i Viborg og omegn samt hele Midtjylland

Trænger dit hus til en kærlig hånd? Hos JANBYG har vi både dedikerede og erfarne håndværkere til bygge- og renoveringsprojekter i hele Viborg og omegn. Vi tilbyder rådgivning, levering og montering til både de mindre renoveringsopgaver, samt de lidt større byggeprojekter.

Vi laver opgaver for både de private husstande, virksomheder, samt til bolig- og ejerforeninger i Viborg og omegn, samt hele Midtjylland. 

Med JANBYG Snedker & Tømrer som din byggepartner får du en samarbejdspartner, der altid går op i at kvalitet og funktionalitet skal være i orden. Samtidig er du garanteret en fast og fair pris, hver eneste gang. Med stor erfaring indenfor bygge- og renoveringsbranchen, får du en partner i JANBYG, der leverer løsninger i den allerhøjeste kvalitet og til et resultat, som realiserer dine drømme.

 

Vil du have et uforpligtende tilbud på dit næste byggeprojekt eller har du et spørgsmål?

Kontakt JANBYG Snedker & Tømrer på tlf. 50 82 90 78 eller på info@janbyg.dk

JANBYG Snedker og tømrer er
en del af DANSK GARANTI

Brug for en snedker eller tømrer? Kontakt JANBYG!

Tømrer i Viborg og omegn

JANBYG er en lokal tømrervirksomhed, hvilket betyder at tillid, gode relationer og håndværk i topkvalitet er en absolut prioritet. Vores kunder er i fokus og det er vigtigt for os, at det arbejde vi laver bliver udført efter kundens ønske, for vi ved hvor meget det betyder i et lille lokalmiljø. 

Selvom vi har hovedsæde i Aars, så løser vi alle tømreropgaver i Viborg og hele Midtjylland. Vi løser alle opgaver i en kvalitet, som vi selv ville forlange, og vi går aldrig på kompromis med hverken rådgivning, arbejdets udførelse eller aftalt pris. Og det gælder uanset om opgaven lyder på låsearbejde, gulvrenovering, udskiftning af døre og vinduer eller forskellige renoveringsprojekter. 

JANBYG har en faglig ekspertise, der bunder i solidt nordjysk håndværk og det betyder, at du får en samarbejdspartner til din tømreropgave i Viborg, der er faglig kompetent i alle faser af arbejdsprocessen – uanset opgave.

Renovering

Rådgivning til byggeprojekter i Viborg og omegn?

Det er vigtigt med god professionel rådgivning før du påbegynder ethvert byggeprojekt – på den måde er du sikret en god start på byggeprocessen, og at det hele bliver gjort rigtigt. JANBYG Snedker & Tømrer står klar til at hjælpe, rådgive og klæde dig på til din næste renoverings- eller byggeopgave i Viborg eller omegn. 

Vi hjælper dig bl.a. med at finde ud af, hvilken løsning du skal vælge alt efter hvilke ønsker du har og hvordan dit budget ser ud, samt om opgaven kræver nye materialer eller om det eksisterende kan renoveres. Ligeledes kan vi hjælpe dig med om du kan få skattefradrag på hele eller dele af lønomkostningerne.

God rådgivning til dit byggeprojekt i Viborg

Når du skal bygge eller renovere noget, så dukker der mange spørgsmål op, og selv mindre renoveringsopgaver kræver god rådgivning. For os skal kommunikationen være i orden – det betyder at kunden både skal rådgives og orienteres om byggeprocessens forskellige faser, så slutresultatet bliver efter kundens ønsker og behov.

 For os er det vigtigt ikke at lave uholdbare “lappeløsninger”, men at lave et gennemført stykke arbejde, der udmunder i et slutresultat, som fungerer på både den korte og den lange bane samt står i harmoni med det resterende byggeri. 

JANBYG Snedker & Tømrer har allerede lavet flere bygge- og renoveringsprojekter i Viborg og omegn. Kontakt os for en uforpligtende snak om dit projekt på tlf. 50 82 90 78 eller på info@janbyg.dk. Vi dækker hele Midtjylland.

Renoveringfør
renoveringefter

Tømrer- og snedkeropgaver vi tilbyder i Viborg og omegn

JANBYG Snedker & Tømrer laver både renoveringer, totalløsninger, glasarbejde, samt projektering af ny- og tilbygning i samarbejde med lokale underleverandører. 

Trænger du til at få udskiftet vinduer og døre, skal du have renoveret dine gulve, eller skal du have lavet en hel energirenovering i dit hus, så får du både rådgivning og holdbare løsninger hos JANBYG – vi giver dig ro og tryghed til at realisere dine drømme.

Kontakt os for tømrer- og renoveringsopgaver i Viborg og omegn.

Jan Jensen JANBYG

Få et uforpligtende tilbud

Tlf.: +45 50 82 90 78

Beskriv din opgave, så ringer jeg dig op!

    Referencer