Jan Jensen JANBYG

Ønsker I at høre mere?

Tlf.: +45 50 82 90 78

Nye vinduer og døre med montering i Viborg og omegn

Hvordan er standen på dine vinduer og døre i din bolig? Er de ved at se nedslidte og trætte ud eller er dine vinduer ved at være så gamle, at dit varmeforbrug er steget. Så er det nok ved at være på tide med en energirenovering af din bolig i form af udskiftning af både vinduer og døre. JANBYG Snedker & Tømrer kan hjælpe dig med rådgivning, levering og montering af dine nye vinduer og døre til Viborg og omegn, samt hele Midtjylland.

Vinduer og døre

Vi starter vores arbejdsproces med at rådgive vores kunder om deres nuværende løsninger, for at finde ud af om der er punkterede eller uisolerede glaspartier, mørnede lister, utætte fuger samt utætte karme. På den måde kan vi afgøre om det bedst kan betale sig med en komplet udskiftning af dine gamle vinduer og døre til nye energioptimerede og indbrudssikre CE-mærkede løsninger, eller om de gamle sagtens kan renoveres med et godt og fremtidssikret resultat. Herefter hjælper vi med både opmåling, levering og montering alt efter hvad der skal laves. Vi agerer typisk som hovedleverandør, men fungerer også som underleverandør i et allerede eksisterende byggeprojekt.

Vi rykker ud til Viborg og omegn, men tager også gerne ud til hele Midtjylland. Kontakt JANBYG på tlf. 50 82 90 78 eller på info@janbyg.dk for et uforpligtende tilbud.

JANBYG Snedker og tømrer er
en del af DANSK GARANTI

Brug for en snedker eller tømrer? Kontakt JANBYG!

Skal du have udskiftet dine vinduer og døre?

Det kan godt være en stor beslutning, at få udskiftet sine vinduer og døre, fordi mange faktorer spiller ind. Den nye løsning skal nemlig helst kunne holde i mange år, den skal kunne løfte din boligs facade og så skal den også helst nedsætte husstandens varmeforbrug og CO2-udledning. Hos JANBYG kan vi tilbyde dig løsninger, der opfylder disse krav, men som også er tilpasset efter lige præcis dine ønsker og behov.

Vi leverer vores vinduer som standard energi-rigtige med Super A energi-glas, men du kan også tilvælge flere lags glas for et vindue med super isoleringsevne, der nedsætter CO2-udledning. Dette gælder hvad enten du ønsker faste vinduer, topstyrede vinduer, vendbare vinduer, dreje-kip vinduer, sidehængte vinduer eller det traditionelle dannebrogs-vindue. Det samme gælder for vores døre. Hvad enten du skal have en ny indgangsdør, terrassedør, havedør eller foldedør, så leveres de som standard energi-rigtige med Super A energi-glas, men du kan sagtens tilvælge flere lags glas. Alle vinduer og døre kan laves efter specialmål og i lige præcis de materialer, der passer til din bolig. Ligeledes kan du tilvælge forskellige sikkerhedspakker, der sikrer dit hjem mod indbrud.

JANBYG Snedker & Tømrer har også mange års erfaring indenfor løsninger til udestuer, og kan rådgive dig i, hvad der passer bedst til dine behov og boligens udseende. Skal du fx vælge en dobbelt-dør, en enkelt-dør eller er det pænest hvis hele facaden skal kunne åbne, eller hvilke fordele er der ved at vælge 34 mm termoplast tag frem for 10 mm? Spørgsmålene er mange og vi guider dig gerne til et resultat som du kan være tilfreds med.  

 

Vi dækker hele Viborg og omegn, men kommer også gerne ud til hele Midtjylland.

Har du et spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud, kontakt JANBYG Snedker & Tømrer på tlf. 50 82 90 78 eller på info@janbyg.dk.

Jan Jensen JANBYG

Få et uforpligtende tilbud

Tlf.: +45 50 82 90 78

Beskriv din opgave, så ringer jeg dig op!

    Referencer