Jan Jensen JANBYG

Ønsker I at høre mere?

Tlf.: +45 50 82 90 78

Loftisolering i Nordjylland

Hos JanByg udfører vi loftisolering i Randers, Aars, Støvring, Hobro og resten af midt- og Nordjylland. Man kan i de fleste tilfælde opnå en besparelse på efterisolering af loftet. Det er dog vigtig at bemærke, at tagfoden skal være udført efter de nye standarder, ellers vil man opleve, at den nye isolering ikke har den ønskede isoleringseffekt. 

Der er stor forskel på, hvordan vi efterisolerer et loft. Forskellige rum og typer af tag stiller krav til loftisoleringen. Hos JanByg har vi en stor ekspertise inden for loftisoleringen og energirenovering i helhed. 

Loftisolering er en effektiv og bæredygtig måde at energioptimere en bolig på. Man minimere varmetabet og det betyder at varmeregningen ligeledes bliver minimeret.

Vi isolerer alle former for lofte, også loftet i kælderen. Vi står for alt en komplet efterisoleringen af loftet. Alt lige fra montering af vindplader til ny gangbro.

Hvad koster isolering af loft?

Prisen på loftisolering afhænger i høj grad af opgavens størrelse og karakter. Er du interesseret i at få en helt konkret pris, så er du velkommen til at kontakte os. Vi kommer gerne ud og kigger nærmere på loftet, så du kan få den mest præcise pris og giver dig samme ombæring et uforpligtende tilbud på din loftisolering. 

 

Hvor meget kan jeg spare på isolering af loftet?

Man kan i de fleste tilfælde opnå en stor besparelse på efterisolering af loftet. Besparelsen ved isolering af loftet afhænger af størrelsen på huset man skal have isoleret. Samtidig spiller det også ind, hvor meget isolering du har i forvejen og hvor meget du skal have lagt. Jo mindre du har i forvejen desto mere bliver besparelsen på varmeregningen.

En tommelfingerregel er, at du kan spare mellem 3000-6000 kr på varmeregningen om året. Normalt ser vi, at efterisoleringen er tjent hjem efter 5-6 år. 

 

Håndværkerfradrag til energioptimering

Vidste du, at du kan få håndværkerfradrag, når du energioptimerer din bolig?
Der er nemlig mange penge at spare ved at bygge energirigtigt. 

Du kan bl.a. få håndværkerfradrag når du energirenoverer isoleringen af loft og isolering af gulve. De nye regler for 2021 betyder, at man pr. person kan få håndværkerfradrag på op til 25.000 kr. Du kan læse mere om skattefradrag til energiforbedringer her.

 

Så vil du spare penge på varmeregningen? Vil du gerne have et bedre indeklima? Så er det god idé at få energioptimeret din loftisolering.

Jan Jensen JANBYG

Få et uforpligtende tilbud

Tlf.: +45 50 82 90 78

Beskriv din opgave, så ringer jeg dig op!

    Kontakt JANBYG

    Vi dækker typisk Aars, Hobro eller Støvring, men kommer i hele Nord- og Midtjylland. Har du brug for at få løst en opgave? Du kan udfylde kontaktformularen og blive kontaktet af en af vores eksperter, eller ringe på 50 82 90 78  og få en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for dig.

    Referencer