Jan Jensen JANBYG

Ønsker I at høre mere?

Tlf.: +45 50 82 90 78

Professionel gulvservice i Viborg og omegn

Er dine gulve ved at være slidte eller trænger du til helt nye? Vi tilbyder nye gulve samt renovering af de gamle, hvor vi tilbyder både gulvafslibninggulvafhøvling og lakering. Vi kommer ud til Viborg og omegn, men rykker også gerne ud til hele Midtjylland.

Gulve er den del af dit hjem, som gerne kræver løbende vedligeholdelse, fordi de hver dag bliver slidt af daglig betrædelse. Renovering af dine gulve kan derfor komme på tale, når de begynder at se slidte ud, og det kan være i form af gulvafhøvling, gulvafslibning og/eller lakering, men det kan også være at dit gulv er ved at være så slidt, at det bedst kan betale sig med helt nye. Ved de her større vedligeholdelsesopgaver kræver det professionel eksperthjælp, så du er sikker på et resultat, der holder i rigtig mange år. Hos JANBYG har vi gulvmænd, der med mange års erfaring har den rigtige ekspertise og know-how til at udføre arbejdet i ordentlige og slidstærke materialer, og det er din garanti for, at arbejdet bliver professionelt udført.

Er du i tvivl om, hvilke gulve du skal vælge, når du skal have lagt nyt gulv i dit hjem? Vores håndværkere har den professionelle know-how til at rådgive dig i, hvilke gulve der passer præcis til dine behov samt hvad der passer ind i dit hjem. Du kan fx vælge at få klik gulv i massiv eg eller bøg, eller massive gulve, der er limet direkte ned på beton med speciallim som udgør dampspærre eller nedlagt på strø/træ opbygning, for det enkle og stilrene udtryk. Du kan også vælge ét af de nye type gulve med træ “look”, der har et varme- og støddæmpende kork-underlag, eller et af de mere iøjnefaldende sildebensgulve.

JANBYG Snedker og tømrer er
en del af DANSK GARANTI

Brug for en snedker eller tømrer? Kontakt JANBYG!

Skal du i stedet bare have renoveret dine nuværende gulve er det en fordel at rådgive dig hos en af vores eksperter, så du vælger den løsning der giver det pæneste og mest velfungerende resultat. Det er nemlig ikke helt ligemeget om du både skal have afhøvlet, afslebet og toppet med olie/lak eller om du kan nøjes med kun at få gulvet frisket op med en slibning og lakering med UV speciallak eller ny oliebehandling. Kontakt JANBYG for rådgivning om dine muligheder.

Vi har den professionelle know-how til at give dig et resultat du kan være tilfreds med. JANBYG Snedker & Tømrer har allerede udført gulvarbejde for flere tilfredse kunder, som har søgt efter en professionel tømrer i Viborg og omegn samt i hele Midtjylland.

Afslibning af trægulve

Brug for professionel rådgivning indenfor gulve? Kontakt os på tlf. 50 82 90 78

Kontakt JANBYG til en uforpligtende snak omkring dine muligheder indenfor gulvarbejde. Vi rykker ud til Viborg og omegn, men kommer også gerne rundt i hele Midtjylland.

Skal du have løst en opgave indenfor gulvarbejde? Kontakt JANBYG på tlf. 50 82 90 78 eller udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet af én af vores dygtige eksperter.

Jan Jensen JANBYG

Få et uforpligtende tilbud

Tlf.: +45 50 82 90 78

Beskriv din opgave, så ringer jeg dig op!

    Referencer