Jan Jensen JANBYG

Ønsker I at høre mere?

Tlf.: +45 50 82 90 78

Låse

Låse er IKKE bare låse! der er stor forskel på kvalitet og holdbarhed.

Hos JANBYG låse monterer vi kun nogle af de meste anerkendte låse som er godkendt i henhold til nogle af de bedste EU normer.

En lås i en ny dør i dag er for det meste monteret med en standard 3. punkt låsekasse, dette er en god start – men den er ikke mere sikker end alt andet selvom den er ny.

Så en hoveddør bør være forsynet med en låsekasse i normal højde og en højt- eller lavt siddende extra lås som har en større indgreb i karmen og dermed er dette en mere en boddelt så sikker løsning set i forhold til at brække døren op med koben elle lignende.

Alle ældre døre kan også nemt opgraderet med denne låsekasse, dog skal der i denne forbindelse sikres at den eksisterende låsekasse er af en vis kvalitet.

På terrasse- / skydedøre mm. er det også vigtigt at der er monteret en lås som tilgodeser at døren kan låses med nøgle indefra, dette betyder at hvis et vindue brækkes op kan tyven ikke bare slæbe de store ting ud gennem dørene.

Vinduer er normalt monteret med et vindues greb og som åbne / lukke vinduet. På vinduer er der 2 løsninger:

  1. Der kan i forbindelse med greb monteret en sikring så grebet ikke ”bare lige” kan åbnes og kaldet børnesikring.
  2. Den anden løsning er at man udskifter greb til et låsebar greb med nøgle, som sikre at grebet ikke kan åbnes hvis vinduet smadres og dermed bliver tyven normal ude, da han ikke ønsker at kravle igennem smadret glas som risikere ham at efterlade DNA spor via blodspor.

Kontakt endelig os g tal med vores låseansvarlig for at få gennemgået hele sikringen af dit hus samlet.

JANBYG Snedker og tømrer er
en del af DANSK GARANTI

Brug for en snedker eller tømrer? Kontakt JANBYG allerede i dag!

Kontakt JANBYG

Jan Jensen JANBYG

Få et uforpligtende tilbud

Tlf.: +45 50 82 90 78

Beskriv din opgave, så ringer jeg dig op!

    Vi dækker typisk Aars, Hobro eller Støvring, men kommer i hele Nord- og Midtjylland. Har du brug for at få løst en opgave? Du kan udfylde kontaktformularen og blive kontaktet af en af vores eksperter, eller ringe på 50 82 90 78  og få en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for dig.

    Referencer