Jan Jensen JANBYG

Få et uforpligtende tilbud

Tlf.: +45 50 82 90 78

Tagdækning med tagpap

Moderne paptag er en god og holdbar løsning til tagdækning, fordi det er lavet i et så solidt materiale, at det kan holde i mange år fremover.

Tidligere var paptag mere kendt som et fladt tag, hvor opbygningen af et fladt tag med tagpap var lavet med en lille hældning, så vandet kunne løbe fra. I dag er der dog mange flere løsninger, når det kommer til montering af tagpap.

For eksempel er den nyere byggestil “funkishuse” for det meste lavet med nyt paptag, og med en lille hældning, der leder vandet væk via skjulte nedløb.

 

God løsning for både arkitekt og håndværker

Tagpap er en god løsning som tagdækning for både arkitekten og håndværkeren, idet materialet er så smidigt og fleksibel, som det er. Arkitekten får derfor stor kreativ frihed, mens vi kan lægge et tag, der har en lang levetid, og som vil se flot ud i årevis.

Med tagpap får du med andre ord en langtidsholdbar løsning, som kan laves i lige præcis den arkitektoniske stil, som du ønsker.  

Paptag JANBYG 2

Få dit paptag lige som du ønsker det

JANBYG tilbyder alle former for paptag som opbygges via en “let” konstruktion og som dermed kan lægges på de fleste eksisterende spær/tagkonstruktioner.

Vi kan lave paptag med alle slags hældninger, og på grund af det smidige materiale kan det lægges med alle slags udformninger, så det passer til den individuelle arkitektoniske stil på bygningen.

 

Lægning af tagpap

Når vi lægger paptag med hældning sørger vi altid for at lægge tagpappet, så det slutter helt tæt omkring andre elementer, som kan være i taget. Det kan fx være skorstene, ovenlysvinduer, udluftningsskakter eller noget helt andet. På den måde er vi sikre på, at resultatet bliver langtidsholdbart.

De lange paneler af tagpap brænder vi fast på en plade eller anden type træbeklædning, som lægges ovenpå tagets spær. Vi sørger for, at der er en hældning, således at vand kan løbe fra, og så sørger vi for, at der ikke opstår huller ved fx skorstene, hvor vand ikke har mulighed for at løbe fra.

På alle nye paptag kan der ydes 5 og helt op til 10 år garanti.

Paptag JANBYG

Moderne tagdækning med tagpap

Paptag har netop fået sit navn ved, at ‘pap’ var det primære materiale, som blev brugt i tagpap panelerne, men i dag bruges der dog et langt mere robust materiale, som har en langt længere levetid.

Moderne tagpap er lavet af kraftige polyesterfibre blandet med asfalt og kunstgummi. Denne blanding gør tagpappet meget mere sejt og kraftigt, og derfor minimeres risikoen for revner også. Taget skal derfor kun kontrolleres ved klæbefugen med et par års mellemrum, hvorfor den moderne type tagpap også er meget mere vedligeholdelsesfri.

 

Typer af paptag

Dette er et lille udpluk at de forskellige paptag som vi tilbyder:

  • Paptag med glatdækning
  • Paptag med listedækning
  • Paptag med plankedækning
  • Paptag som undertag for terasse
  • Paptag som undertag for tegltag med lav hældning

Uanset hvilken løsning vi finder frem til sammen med jer, er det vigtigt, at alt udføres korrekt, så det nye tag holder i mange år. Vi sørger derfor altid for at lægge tagpappet, så det passer til husets arkitektur og tagets nuværende hældning.

Hvis der skulle være andre ønsker eller spørgsmål så Kontakt os og tal med fagmanden.

JANBYG Snedker og tømrer er
en del af DANSK GARANTI

Brug for en snedker eller tømrer? Kontakt JANBYG allerede i dag!

Kontakt JANBYG

Jan Jensen JANBYG

Få et uforpligtende tilbud

Tlf.: +45 50 82 90 78

Beskriv din opgave, så ringer jeg dig op!

    Vi dækker typisk Aars, Hobro eller Støvring, men kommer i hele Nord- og Midtjylland. Har du brug for at få løst en opgave? Du kan udfylde kontaktformularen og blive kontaktet af en af vores eksperter, eller ringe på 50 82 90 78  og få en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for dig.

    Referencer