Jan Jensen JANBYG

Ønsker I at høre mere?

Tlf.: +45 50 82 90 78

Få nye vinduer og døre monteret i Randers og omegn

Er dine vinduer og døre ved at være nedslidte og utætte, og har du mistanke om, at dit høje varmeforbrug skyldes dine ældre vinduesløsninger? Så er det tid til en energirenovering af dit hus. Hos JANBYG Snedker & Tømrer hjælper vi med rådgivning, levering og montering af nye vinduer og døre til Randers og omegn, og vi leverer kvalitets- og prisstærke løsninger, der holder i mange år fremover.

Vinduer og døre

Vores arbejdsproces starter med en indledende rådgivningsfase, hvor vi undersøger dine nuværende løsninger for punkterede eller uisolerede glaspartier, mørnede lister, utætte fuger samt utætte karme, så vi sikrer, at det kan betale sig med en komplet udskiftning af dine vinduer og døre til de nye energioptimerede og indbrudssikre CE-mærkede vinduer og døre – eller om de eksisterende kan renoveres med et godt og fremtidssikret resultat. Herefter hjælper vi med både opmåling, levering samt montering af dine nye vinduer og døre enten som hovedleverandør eller underleverandør i et allerede eksisterende byggeprojekt.

JANBYG har allerede hjulpet en række tilfredse kunder med udskiftning eller renovering af deres vinduer og døre. JANBYG laver tømrer- og snedkerarbejde i Randers og omegn, men rykker også gerne ud i Midtjylland.

JANBYG Snedker og tømrer er
en del af DANSK GARANTI

Brug for en snedker eller tømrer? Kontakt JANBYG!

Udskiftning af vinduer og døre

Vi ved, at en udskiftning af vinduer og døre er en stor beslutning, og at du gerne vil have, at din næste løsning både skal kunne holde i mange år, løfte facadens udseende samt nedsætte husstandens varmeforbrug og CO2-udledning. Derfor kan vi tilbyde dig vinduer og døre, som er tilpasset lige efter dine ønsker og behov.

Hvad enten du ønsker faste vinduer, topstyrede vinduer, vendbare vinduer, dreje-kip vinduer, sidehængte vinduer eller det mere traditionelle dannebrogs vindue leverer vi dem som standard energi-rigtige med Super A energi-glas, men med tilvalg af flere lags glas får du vinduer med super isoleringsevne, som nedsætter CO2 udledning. Døre leveres ligeledes energi-rigtige som standard med Super A energi-glas, men du kan også vælge dine døre med flere lags glas – dette gælder både indgangs-døre, terasse-døre, have-døre, folde-døre mv. Alle vinduer og døre kan leveres på standardmål eller efter tilpasset mål og i de materialer, der passer til dig og dit hjem, og så kan du tilvælge forskellige sikkerhedspakker, der sikrer dit hjem mod indbrud.  

JANBYG Snedker & Tømrer leverer også flere løsninger inden for udestuer. Vi har mange års erfaring indenfor udestue-løsninger, og kan rådgive dig i, hvad der passer bedst til dig og dine behov. Det kan være svært at beslutte om man skal vælge enkelt-dør, dobbelt-dør eller om hele facaden skal kunne åbne, eller om man skal have 10 mm eller 34 mm termoplast tag, når man ikke kender til fordelene og ulemperne. Beslutningerne er mange, men vi hjælper og rådgiver dig omkring det hele, så du kan få den udestue du lige præcis går og drømmer om.

 

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Vi dækker hele Randers og omegn, men kommer gerne ud til hele Midtjylland.

Kontakt JANBYG Snedker & Tømrer på tlf. 50 82 90 78 eller på info@janbyg.dk

Jan Jensen JANBYG

Få et uforpligtende tilbud

Tlf.: +45 50 82 90 78

Beskriv din opgave, så ringer jeg dig op!

    Referencer